Had Leers maar de zelfde mentaliteit als de domineesvrouw uit Burgwerd

Er is een petitie gestart om Sahar Hibrahim Gel en haar familie te laten blijven in Nederland. Teken hem ook!

Sahar is een meisje van 14 jaar en woont sinds 10 jaar in Nederland. Haar vader en moeder zijn gevlucht uit Afghanistan en iedereen kan begrijpen waarom. Volgens de directe omgeving is de hele familie volkomen geïntegreerd. De kinderen gaan naar school, thuis spreken ze Nederlands, ze doen vrijwilligerswerk, zie zo al meer punten dan menig ander Nederlands gezin die me aanspreken. Toch vindt minister Leers, de handpop van Geert Wilders, dat de hele familie naar Afghanistan moet. Dat is einde opleiding kinderen, zeker voor de meisjes. Dat is willens en wetens de hele familie in een hel storten. En waarom? Omdat regels gevolgd moeten worden van Leers en van Geert Wilders, althans voor de anderen dan hè? Want zelf zijn ze een beetje makkelijk met de regels, dat weten we allang.

Had Leers nog maar iets christelijks en leek hij wat meer op de domineesvrouw uit Burgwerd. Daarbij hij tilt zijn besluit nog even over de Kerstperiode heen, de sadist, zoals Dominee Gremdaat ook al zegt.

Op WUZ van de Telegraaf staat ook zelfs een oproep om Sahar te laten blijven. Waarbij dan weer wel een heleboel reacties zijn verwijderd. Ongetwijfeld van mensen die het er niet mee eens zijn.

5 gedachten over “Had Leers maar de zelfde mentaliteit als de domineesvrouw uit Burgwerd”

  1. Als Leers een geweten heeft, dan gaat-ie daar NU naar luisteren. Dan overziet hij in welke situatie hij terecht is gekomen en hoe vaak en hoe erg hij dat geweten in de nabije en verdere toekomst nog op de proef zal moeten stellen. En dan zegt-ie, eerst tegen Verhagen en dan tegen Wilders, dat hij met onmiddellijke ingang zijn ooit zo felbegeerde ministerschap teruggeeft. Het zal hem felle kritiek opleveren vanuit de CDA-geledingen, hoon uit het PVV-kamp, en haatmail en doodsbedreigingen van al die fline vaderlanders die hun argumenten alleen maar anoniem naar voren durven te brengen. Maar misschien zegt daarna wel iemand: die Leers, die had toch karakter!

  2. @3
    En aangezien de Bulgarijesjoemelaar dat nu eenmaal niet heeft zullen we het niet meemaken.

  3. Het geweten van Leers is te koop voor de hoogste bieder en dat geldt voor alle politici die deelnemen aan het huidige kabinet…

Reacties zijn gesloten.