11 gedachten over “Haatzaaien tegen moslims bestaat niet”

 1. Is er ook een spelletje waarin ik PVVers kan afknallen? Dat lijkt me veel leuker.
  Vooral als ik ze eerst even lekker mag martelen

 2. Klaass Schreef:

  Is er ook een spelletje waarin ik PVVers kan afknallen? Dat lijkt me veel leuker.
  Vooral als ik ze eerst even lekker mag martelen

  Wanneer ik kon programmeren dan maakte ik een geweldige game waarop je rood-wit-blauwe meeuwen kan afknallen.
  Dit idee mag gejat worden 😉

 3. Klaass Schreef:

  Is er ook een spelletje waarin ik PVVers kan afknallen? Dat lijkt me veel leuker.
  Vooral als ik ze eerst even lekker mag martelen

  Zolang dat nog electoraal voordeel biedt voor Wilders kun je dat doen. Daarna is het verboden.

 4. Gewoon iedere keer bij een anti moslim spelletje of cartoon,gewoon hetzelfde terug doen maar dan met andere bevolkingsgroepen en spiegeltje voor houden en je vrijheid van meningsuitting verdedigen.
  er moeten toch wel cartoonisten/computerspelletjesmakers zijn die dit kunnen?gewoon nadoen en je zult zien dat de vrijheid meteen zal slinken….koekjes van eigen deeg zijn het beste oftewel wat je zegt/schrijft cartooned kan tegen je gebruikt worden op zelfde manier maar dan met je eigen spiegebeeld

 5. Henk Veldman Schreef:

  Zolang dat nog electoraal voordeel biedt voor Wilders kun je dat doen. Daarna is het verboden.

  Verbieden? Welnee, PVVers moeten niet zo moeilijk doen, het is maar een spelletje

 6. John Schreef:

  Mij bekruipt toch het idee dat ReFlex dat stukje ironisch/sarcastisch bedoeld heeft.

  Natuurlijk, ik kan me ook niet voorstellen dat er iemand is die dat anders opvat!

 7. @7

  Beperk je tot zaken waar je verstand van hebt zoals stokvis en punaises, dat is al moeilijk genoeg voor jou

 8. Goed artikel. Recentelijk werd om het verbod van een computerspel in Engeland gevraagd (volle waarheid) die gewoon eentje onder vele anderen geweld spelletjes is omdat men kon Engelse soldaten in vol ornaat afschieten.

  O.a vele andere aspecten zou men dit moeten nemen in de beoordeling van de zaak van Tristan V. Die hele dagen thuis zat mensen in een computer aan de lopende band af te schieten.

Reacties zijn gesloten.