Haatzaaien en discriminatie volgens het Openbaar Ministerie

Dit is een gastbijdrage van: Laurent

Ik heb dus he-le-maal niks tegen PVV-stemmers, maar wel tegen hun Wildersreligie.

Ik kan de dingen die ik ga zeggen over de Wildersreligie juridisch gezien weliswaar niet hard maken, maar volgens het OM hoef ik alleen wat argumenten en deskundigen ervoor aan te voeren, ongeacht het feit of die argumenten zinnig zijn of dat die deskundigen liegen dat ze bruin pardon zwart zien.

Welnu, ik ben toevallig zelf deskundige waar het foute Limburgers betreft, en mijn argumentatie is dat Wilders er beslist een is.

Wildersstemmers zijn mensen die worden geïndoctrineerd via RTL4 en SBS6 (of door het PVV-programma, indien ze kunnen lezen), diverse buurten grondig verpest hebben met hun barbecueluchtjes, hun te grote honden en hun lelijke auto’s die ze allemaal per se voor hun eigen deur willen parkeren.

Dit maakt allemaal deel uit van hun Wildersreligie, die zijn wortels heeft in de Janmaat- en Fortuynreligie. Hiervan ga je namelijk vanzelf naar Frans Bauer luisteren, permanent op badslippers lopen, je kinderen Henk of Ingrid noemen, te grote hysterische honden kopen en dan bordjes met ‘Hier Waak Ik’ achter het raam plaatsen.

Er bestaat niet zoiets als een gematigde PVV-er. Elke PVV-er wil namelijk badslippers dragen, teveel en te grote hysterische honden op diezelfde badslippers uitlaten en lelijke auto’s kopen.

Nogmaals, ik heb dus he-le-maal niets tegen deze mensen, alleen maar tegen de verschrikkelijke religie die ze aanhangen en het gedrag dat dat bij hen teweeg brengt.

Daarom kan het OM mij niks maken.

1 gedachte over “Haatzaaien en discriminatie volgens het Openbaar Ministerie”

  1. Ja, je zou dat zelfs verzachtende omstandigheden kunnen noemen, als ze over de schreef gaan. Net als een verpeste jeugd, of een foute oom enz. En zolang een forum gezien kan worden als het maatschappelijk debat in bredere zin, dan kan het OM je niks maken, lijkt me zo toe.

Reacties zijn gesloten.