4 gedachten over “Ha, links rukt op!!!!!!!”

 1. pas op…PVV stemmers zijn net hoerenlopers. In het licht ontkennen ze alles maar achter het gordijntje als niemand het kan zien dan stemmen ze er stiekum toch op,…..

 2. Over deze peiling twittert Wilders natuurlijk niet. Wel over de enquête van De Hond, die laat zien (zou laten zien), dat meer dan 50% van de Nederlanders DENKT dat Islam en democratie wel eens onverenigbaar zouden kunnen zijn. En dat is inderdaad een propaganda-succes dat voor een deel aan de blonde lijder kan worden toegeschreven.
  Onze oprechte gelukwensen, mijnheer Wilders! U was sneller en effectiever dan de uitgever van Der Stürmer, onzaliger nagedachtenis.
  Het is toch werkelijk een meesterstukje: Uit naam van een ondemocratische “partij” (1lid, vals geld) de goegemeente wijsmaken, dat moslims, vanwege hun “wortels”, ongeschikt zouden zijn voor … democratie!
  Schande over Rutte en Verhagen, die uit opportunistische overwegingen de sluizen hebben geopend voor ongebreideld racisme en haatzaaierij!

 3. @#3
  Allemaal heel goede punten.

  Jammer dat CU, D’66, GroenLinks, PvdA en SP dit niet gewoon continue communiceren. Wat Wilders kan, kunnen andere partijen ook, gewoon herhalen tot mensen het geloven, maar ze doen het niet.

Reacties zijn gesloten.