Ha! Frans Timmermans (PvdA) niet verbannen naar Limburg

Nee, het is de CDA’er Theo Bovens geworden, die naar goed schijnheilig gebruik net deed of hij niet mee deed in de race. Ach ja, een echte CDA’er ontkent nooit zijn ware aard. Limburg, veel succes met de nieuwe gouverneur, iedereen krijgt wat hem toekomt.

Eerder twitterde Bovens dat hij met veel genoegen voorzitter is van de mooiste universiteit van Nederland en Vlaanderen, de Open Universiteit. Dat suggereerde dat hij niet in de race was voor het gouverneurschap. Nu blijkt dat niet zo te zijn,

4 gedachten over “Ha! Frans Timmermans (PvdA) niet verbannen naar Limburg”

  1. Al dat cynische geneuzel over Limburg en de Limburgers mag zo langzamerhand ook wel eens ophouden, maar dat terzijde. Ik denk niet, dat men hier in Limburg echt blij mee zal kunnen zijn, als de schijnbare voorgeschiedenis van deze benoeming nader tegen het licht gehouden wordt.

    Naar verluidt heeft de PVV in deze kwestie een cruciale rol gespeeld. Geert Wilders en PVV-fractieleider Laurence Stassen wilden koste wat kost de benoeming van Timmermans tegengaan. Wilders zou gisteren in Limburg zijn geweest ‘om de zaken te regelen’ via VVD-gedeputeerde Mark Verheijen.

    (Quoted from here: http://tinyurl.com/66gqlg3)

  2. MadPride, dit was niet onheus naar Limburg bedoeld, maar meer dat Frans niet verbannen wordt. Nergens naar toe. Ik heb hem liever in de TK, doet hij goed werk en is een van de weinigen die de Bruinen eens lekker afbekt.
    Dat de PVV dictators zich weer eens hebben laten gelden komt laten op de dag hier aan de orde.

  3. @2 Mijn “terzijde” opmerking was ook meer in het algemeen bedoeld, dan specifiek tegen jouw bijdrage, 😉

Reacties zijn gesloten.