De grote liefdesverklaring van de PvdA aan Wilders

De steun voor het definitieve einde van de “Sociale woningbouw” is binnengehaald en nu gaat de PvdA met de VVD op illegalenjacht. Tegen de zin van de huurverhogingspartijen. Zogenaamd.

De PvdA houdt vast aan het plan uit het regeerakkoord om illegaliteit strafbaar te stellen.(…)
In een Kamerdebat zei PvdA-Kamerlid Recourt dat de PvdA die strafbaarstelling “een zeer onplezierige maatregel” vindt. “Maar hij staat wel in het regeerakkoord, dus er is geen ruimte om daarin te bewegen.

En Recourt weet net zo goed als u en ik wie dit door de Eerste Kamer zal helpen, nietwaar?
Burgemeestertje in oorlogstijd spelen.

12 gedachten over “De grote liefdesverklaring van de PvdA aan Wilders”

 1. Was de inkomensafhankelijke zorgpremie niet ook vastgelegd in het regeeraccoord?

  “Recourt noemde de strafbaarstelling het spiegelbeeld van het kinderpardon. “Daar was de VVD niet voor, maar dat voert die partij ook ruimhartig uit”, aldus het PvdA-Kamerlid.”

  Koehandel met principes.

 2. @1, Cornelis, precies – de inkomensafhankelijke zorgpremie is gauw vergeten.

  Volgende koe.

 3. Krijgt die surinaamse jongen die als een crimineel de bak in gegooid is door onze ‘dappere’ hermandad nu ook van Jan Recourt (hoe hoog is het IQ van dat Tweede Kamerlid eigenlijk en hoe hoog is het IQ überhaupt daar zo in zijn algemeenheid?) een boete van 3900 Euri?
  Ik denk dat de geschiedenis heel hard zal oordelen over Jan Recourt en zijn ‘Partei’ als er over dertig jaar teruggekeken wordt op deze verschrikkelijke tijd…

 4. Och, de PvdA begon al vlak na de oorlog met het spelen van burgemeester in oorlogstijd, met de politionele acties in indonesië.

 5. Het moet toch niet gekker worden in dit land. Als we nu al zaken die illegaal zijn gaan bestraffen. Moet je voorstellen: Een rechter doet een uitspraak en je moet je daar als verliezende partij aan houden? Lijkt niet echt een populair standpunt bij de Krapulers.

 6. @5 vond men in de jaren voor de oorlog ook , daarom zijn zoveel joden naar Duitsland teruggestuurd , wat gebeurde er ook al weer met hen ???

 7. @7 Dat ging niet over mensen die gewoon zich ergens wilde vestigen en uiteindelijk een afwijzing kregen. Ik wil al jaren liever in de US wonen maar tot op heden geen verblijfsvergunning. Dan zou ik kunnen overwegen daar toch maar illegaal naar toe te gaan, maar dat lijkt me geen goed idee.

 8. @9 “gewoon ergens vestigen “jawel , zoals een gehandicapte jongen die hier bij zijn moeder woonde en door de IND gestapo uit zijn busje word geplukt , of mensen uit landen als Iraq of Afganistan die ongeacht hun etnische groep of hun geschiedenis daar worden teruggestuurd “want het land is nu veilig “… Duitsland werd voor de WO2 ook “veilg genoeg “voor Joden verklaard .. er was per slot van rekening een “bevriend regime “

 9. @10, Volkomen juist opgemerkt. Ik neem dan ook aan dat de Henneicke-kolonnes spoedig weer ‘in ere’ hersteld zullen worden door Teeven en zijn mensenjagers…

Reacties zijn gesloten.