Het Grote Krapuul Jaaroverzicht

2012 was het jaar van de ondergang. De Maya’s, moslims, immigranten, de Europese Unie, de benzineprijzen, de snelheidslimieten, allemaal brachten ze onze ondergang ook in het afgelopen jaar weer een stapje dichterbij. Het hele jaar werd gespaard om 80 miljoen legaal en een onbekend bedrag illegaal vuurwerk op de laatste dag van het jaar de lucht in te schieten. De zorgpremie was kopzorg nummer één van de Nederlandse consument. Maar ook de huizen worden steeds minder waard, de banken maken weer winst en de werkeloosheid stijgt met 700 personen per dag. Duizenden mensen nodigden zichzelf uit voor een niet-bestaand verjaardagsfeestje. Gelukkig kunnen we de ellende van de economische malaise en ondergang even vergeten door naar Boer Zoekt Vrouw te kijken, of The Voice Of Holland. En het is allemaal de schuld van Europa, immigranten, moslims en de buren aan wie je een hekel hebt. En het wemelt daarom van de kinderverkrachters, terroristen en criminelen in Nederland. Meningen werden waarheden, voor feiten is er geen belangstelling. De publieke opinie is tegenwoordig een mix van weerberichten, filemeldingen, misdaadcijfers en peilingen, met de bijbehorende kansberekeningen.

Nederland wordt al veertig jaar bedreigd door hordes moslims en andere zwarten die in een grote samenzwering met links ons willen onderwerpen aan de islam en de Europese Unie. De volledige ondergang dreigt als dit gevaar niet wordt afgewend. Iets wat hooguit met dagelijkse mediagenieke breinrot ter vertier en vermaak van de armen en kanslozen kan worden gladgestreken, terwijl ergens in een achterkamertje in Den Haag of Limburg uit het oog van iedereen de werkelijke afspraken worden gemaakt. In deze sociale loterij zijn de ondergoedmodellen en verkopers van tweedehands verzekeringen met een grote bek de grootste kanshebbers op de hoofdprijs: de macht om het dagelijkse spektakel van geënsceneerde verhuftering te leiden. Redacties staan hongerig klaar om hen de opgeëiste aandacht te geven. De publieke opinie is alleen nog een cijfer, of een percentage, veel is beter. Ook met niets kun je heel ver komen in dit landje, als het maar hard knalt.

Gelukkig hebben we in dit landje opiniemakers die zichzelf zien als de verkondigers van de waarheid, de eenzame, rechtse vrijheidsstrijders tegen alles wat volgens hen hier niet thuis hoort. Voor wie hun waanvoorstelling de verplichte literatuur voor anderen is. Wie zijn de stijgers, wie de dalers?

1 (1). Geert Wilders. Nederlands islamofoob van wereldformaat. Jaren reisde onze Geert de wereld af om zijn publiek te vertellen hoe gevaarlijk de islam is, hoe in- en inslecht links is en dat de ondergang nabij is indien men niet dat ziet wat hij ziet. En dat hij de grootste partij was die met de dood bedreigd werd. Tegenwoordig twittert Geert alleen nog maar, maar de publieke omroep gaf hem 45 minuten waarin hij aankondigde in 2013 zijn strijd tegen de islam nog wat verder op te voeren. Zijn boek voor de Amerikaanse markt verschijnt binnenkort in een Duitse versie. Ongetwijfeld zal Geert ook in 2013 weer aanspraak maken op de eerste plaats, iets wat slechts door het getal nul kan worden overtroffen.

2 (2). Joost Niemöller. Uitvinder van het concept dat het allochtoon-zijn genetisch bepaald is en pleitbezorger van etnische registratie. Joost schreef ooit een boekje over hoe ontzettend slecht immigratie wel niet voor ons land is, want hij had wetenschappelijke bewijzen dat rassenvermenging eigenlijk gewoon cultuurvervuiling is met een totale economische ondergang als gevolg. Die smerige buitenlanders maken onze cultuur kapot, en stelen onze huizen, auto’s, banen, vrouwen én uitkeringen. Joost heeft niet stilgezeten in het afgelopen jaar. In de afgelopen week schreef hij iedere dag een stukje op De Dagelijkse Standaard van Joshua Livestro, voormalige buitenlandadviseur van Sarah Palin.

3. (-) Leon de Winter. Schrijver en innige vriend van Bram Moszkowicz. Wist zeker dat Romney ging winnen en ziet in Obama een communist die bovendien ook nog zwart is dus dat kan niet gezond zijn. De Winter heeft een eigen blog waar je je moet registreren om het te mogen lezen. Zijn laatste boek is een eerbetoon aan rechts, extreemrechts en de criminelen die Nederland rijk is. In zijn laatste publieke optreden stelde hij voor alle Palestijnen via het leidingwater te steriliseren, een grap waarom ook de aanwezige Kees van der Staaij (SGP) enorm moest lachen. Zijn laatste boek flopte, maar Leon mag af en toe een woordje doen op de buis.

4. (4) Bert Brussen. Werd beroemd door het retweeten van een tweet met doodsbedreiging en mocht na een glansrijke carrière bij de Nieuwe Revu zijn gang gaan bij Geenstijl. Wordt gelauwerd om zijn intense manier van irrelevante opmerkingen maken en met grof verbaal geweld op de man spelen. De rek is er een beetje uit bij Bert. Net als bij voetballen en boksen ben je na je dertigste eigenlijk niets meer waard, tenzij je als bekende Nederlander verder gaat, of jezelf uitgeeft als domineeszoon met seksuele frustraties en oorlogstrauma’s. We vermoeden dat Bert eigenlijk alleen maar geld wil verdienen met het “kapotbloggen” van onwelgevallige critici van zijn mentale ravijn.

5. (3) Afshin Ellian. Hoogleraar sociale cohesie (red.: I kid you not) aan de universiteit van Leiden, maar vooral bekend vanwege zijn stukjes in Elsevier, een mix van waanvoorstellingen, gescheld en geschreeuw en eerbetoon aan het superieure Westen; let wel, Ellian is Iraniër afkomstig uit een links nest. Hij werd door Cliteur en Kinneging naar Leiden gehaald en fungeert sindsdien als stootblok tegen linkse advocaten. U weet wel, advocaten die voor de rechten van gewone mensen opkomen. Sinds 2001 heeft hij in islamofobie een nieuwe melkkoe ontdekt en dweept hij regelmatig met paleoconservatisme en christenfundamentalisme als antwoord op de vermeende islamisering. Groot bewonderaar van Fortuyn, de politicus die ooit lid wilde worden van de CPN maar door de ballotagecommissie werd afgewezen.

6. (-) Thierry Baudet. Nieuw binnengekomen is Thierry, die als jonge held over rechts boekjes schrijft met een filosofisch getint spelletje lingo over recht en democratie en dat de natiestaat het heiligste der heiligen is, zonder welke er geen democratische rechtsstaat zou bestaan. Een rijzende ster in medialand die zelfs door mensen die niet kunnen lezen gewaardeerd wordt voor zijn strijd tegen het pan-Europese communistische complot. Schreef een column voor NRC en zit in de redactie van Buitenhof. Dankzij Thierry is het tegenwoordig hip om ultranationalistisch en aartsconservatief te zijn.

7. (5) Marck Burema. Aka Pritt Stift, volgde Dominique Weesie op als hoofdredacteur van ’s lands populairste digitale hufterwoning Geenstijl, het kinderdagverblijf van de Telegraaf Media Groep. Heeft net als oud-collega Bert Brussen het uitschelden, schofferen en vals beschuldigen tot een nieuw literair niveau gedreven. Marck heeft het graag over linkschmensen zoals Bert het graag over Gutmensen heeft. Mensen met goede bedoelingen en gezond verstand, dat zijn volgens de heren de werkelijke fascisten die ons overleveren aan de dictatuur en dood en verderf.

8. (9) Annabel Nanninga. Maakte de overstap van De Jaap van Brussen naar Geenstijl. Annabel is een vurig pleitbezorgster van het zien van het licht dat Marokkanen racistisch zijn. Ze verdedigde met verve Bart Schut die dit op de kaart durfde te zetten. Zat in het panel van de Rijdende Rechter (NCRV) totdat ze tijdens de 2 minuten stilte van de dodenherdenking twitterde: “Wat zijn jullie stil. Is er iemand dood ofzo?”. Brussen sprong voor haar in de bres. Sindsdien is ze een verzetsheld op Geenstijl, die fatsoenlijke mensen voor fascist uitmaakt.

9. (6) Bas Paternotte. Werkte tot voor kort bij HP De Tijd maar schrijft tegenwoordig op Geenstijl en De Jaap. Zie je wel, het kan goed samengaan, werken voor de Telegraaf Media Groep en de pretentie van onafhankelijkheid. Net als Bert Brussen schreef hij ook voor het kwaliteitsblad de Nieuwe Revu e.d.. En net als Bert wil Bas graag iedereen kapotmaken die het waagt kritiek op hem te hebben. In tegenstelling tot zijn vriend Bert wil Bas proberen als redelijk, gematigd en kritisch over te komen. Zoiets als de Occupybeweging die oproept om Joris Demmink te vervolgen. Totdat je het waagt hem tegen te spreken. Dan zal het lot je zwaar treffen en word je door Bas op twitter geblokkeerd!

10. (-) Bart Schut. Schrijft wel eens voor Joop. Bart ziet zichzelf als expert op het gebied van Marokkaans racisme. Hij is immers ervaringsdeskundige, werkte een jaartje voor het Marokkaanse blad TelQuel en ging wel eens naar Marokko. Naar voorbeeld van Wilders en ander rapaille, dat het leed van anderen graag wil uitbaten, zag Bart zijn kans in een incident waarbij een Marokkaans-Nederlandse door een paar Marokkaans-Nederlandse jongens werd geschopt, omdat ze met een neger ging. Het bewijs van racisme was hiermee geleverd, volgens Bart, en hij kon het weten want hij was een ervaringsdeskundige, althans volgens hemzelf. Bart wordt tegenwoordig graag als bron genoemd om aan te tonen dat Marokkaans racisme bestaat.

Verdwenen uit de top 10:
Hero Brinkman
Hans Jansen
Bart Jan Spruyt
Peter Siebelt

13 gedachten over “Het Grote Krapuul Jaaroverzicht”

 1. Bespottelijk dat Bas Paternotte bijna uit de top 10 flikkert. Fijn dat Wltrrr de moeite nam het nog even op een rijtje te zetten.

 2. Een Nanninga en een Burema , in combi met Agema en Bosma doet dat de vraag rijzen . waarom zijn de afstammelingen van hen die in de jaren 1910-1940 als binnenlandse Gastarbeiders naar het westen kwamen zo van Ultra Rechts gecharmeerd , is het omdat de Opa’s en Oma’s die ooit de verhalen over de ervaren discriminatie vertelde nu allemaal dood zijn ???

 3. Mooi overzicht. Al zouden proleten als Eberhard van der Laan, Leon Sinke en Gerard van Hulzen (de ambtenaren op het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties die zich verkneukelden over het van het Maliveld afknuppelen van asielzoekers), Fred Teeven en een groot aantal andere plaaggeesten en moreel gedegenereerden in dit land ook erg hoog hebben kunnen eindigen.
  Wat zei Theo Maassen ook weer over valse honden…?

 4. Oepss, vergat ik nog die politiehordes te noemen die eerder deze maand tekeer gingen tegen asielzoekers in Den Haag en Amsterdam met een verve welke Röhm’s SA geteisem niet vreemd geweest zou zijn.
  De Nederlandse staat heeft geen enkel moreel gezag.
  En wat zei Theo Maassen ook al weer over valse honden….?

 5. Dank. Het lijstje had natuurlijk veel langer kunnen zijn, maar ik had geen tijd voor een top2000. Ik hoop dat hiermee een mooie nieuwe traditie gezet is en kijk al uit naar de top 10 van 2013 😀

 6. Ik herinner me ineens dat ik nog een top 50 psychopaten op Twitter heb liggen. Misschien dat ik daar een top 100 van maak en dan binnenkort eens plaatsen.

 7. @10, met 50 is denk ik al een heel leuk artikel te maken, lijkt mij zo. Dus, wat Keira zegt!

Reacties zijn gesloten.