Groenlinksers lopen mee in nazidemo

Tijd voor Groen Links eens flink aan het royeren te slaan. Wat de SP kan, kan GL vast beter, en met heel wat meer reden.

Dat je de asociale imbeciel uit gaat hangen is al erg genoeg, maar dat je zonder met de ogen te knipperen samen met Voorpost door de straten marcheert, is nog even van een heel ander niveau.

En nee: dit is géén hoax. Dit boegbeeld van Corona-kritisch links verwende, narcistische kreng was eerder te gast bij de gewetenloze sociaal-darwiniste Marianne Zwagerman, die van mening is dat ouderen en zieken maar gewoon dood moeten gaan. Ruimt lekker op, toch?

Dit liep gisteren op het Malieveld rond:

Dit mochten we aanhoren:

Deze mensen hadden het georganiseerd:

Mensen die er geen been in zien op nazimanifestaties rond te lopen, hebben niks te zoeken in een linkse politieke partij of beweging. Elke vereniging die ik ken heeft standaard in de statuten opgenomen dat leden geroyeerd kunnen worden als ze de vereniging schade toebrengen of de goede naam ervan in gevaar brengen. Tijd voor GL een beroep te doen op die bepaling en een aantal mensen op straat te bonjouren.

Uitgelichte afbeelding: naziwappies in Berlijn – By Leonhard Lenz – Own work, CC0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=96285859