GroenLinks vindt dat EU op moet staan tegen VS-intimidatie

GroenLinks Tweede Kamerlid Arjan El Fassed vindt dat Uri Rosenthal, minister van Buitenlandse Zaken, zijn best moet doen om de internetvrijheid te beschermen. Dat de EU actie moet nemen om WikiLeaks te beschermen tegen de VS-klauwen.

Nou Frankrijk kun je wel vergeten, maar misschien dat er andere landen wel een vrij hart hebben. Ook lijkt het me een goede zaak als er een niet-VS creditcardmaatschappij gaat komen. Een leuke Europese maatschappij lijkt me nu wel de tijd rijp voor. Wie biedt?

2 gedachten over “GroenLinks vindt dat EU op moet staan tegen VS-intimidatie”

  1. Nouw , als ik hier in nederland een webshopje wil beginnen , en ik zou daar een betaal optie met credit card aan willen hangen , dan zou me dat honderden euro’s per jaar kosten.
    Een amerikaan kan dat regelen voor 25 dollar.
    Dus in dat opzicht alleen al zou ik een europese variant/alternatief kunnen waarderen.

  2. Goeie actie van GroenLinks Tweede Kamerlid Arjan El Fassed maar hij moet wel beseffen dat Uri Rosenthal naar de pijpen van Amerika en Israel danst

Reacties zijn gesloten.