GroenLinks heeft eens ergens succes mee: vuurwerkmeldpunt

Er zijn al meer dan 50.000 klachten over vuurwerk binnengekomen bij het meldpunt vuurwerkoverlast.nl. Gisteren en vandaag [30 december 2012] is het aantal klachten sterk toegenomen, meldt GroenLinks, de partij die het meldpunt heeft opgezet.

Alleen al vandaag zijn tot nu toe 10.000 meldingen gedaan. Die toename schrijft GroenLinks toe aan de start van de legale verkoop van vuurwerk, afgelopen vrijdag. Tot dat moment hadden de klachten betrekking op illegaal vuurwerk en werd met name geklaagd over zware vuurwerkbommen.

Verder lezen.

5 gedachten over “GroenLinks heeft eens ergens succes mee: vuurwerkmeldpunt”

  1. Ook voor het meldpunt:
    Het vuurwerkvandalisme heeft in Hilversum een nieuw dieptepunt bereikt. Onbekenden bliezen op de Bosbaan een complete auto op.

  2. Het is goed dat Groen Links durft de politieke correctheid door te breken en openlijk iets aan te pakken waar wij Nederlanders het allang over hebben.

  3. @2 dat het vooral Marokkaanse jongens zijn die rotjes afsteken overdag?
    Wilders kan dan op 1 januari Kamervragen stellen en weer de media halen.

  4. Wat mij betreft gaan we het vuurwerk voor particulieren compleet verbieden. Op zich is het hartstikke leuk maar het staat in geen verhouding tot de (mogelijke) ongelukken.

  5. ik lag met me schip in de maashaven in rotterdam, de havendienst kwam aan boord schipper u moet de hulp motor af zetten. U moet walstroom gebruiken anders krijg u een boete ! zo en wat is de rede dat ik hem (moet) afzetten ? voor het mileu en over last voor de omwonende ! 3 dagen later was het oud en nieuw een lucht vol zwavel en een hoop geknal dat, is natuurlijk wel goed voor het mileu en dachten de bewoners die avond om mij ? hoe krom ken je wet maken bedankt havendienst als jullie niet rond varen scheelt ook al een hoop voor het mileu . anarchist activist leo van krimpen

Reacties zijn gesloten.