2 gedachten over “Greet wil kennelijk bewijzen dat zijn aanhang bestaat uit laffe mopperende anonieme bankhangers”

 1. vraag me eigelijk af
  kun je wilders eigelijk kwalijk nemen dat hij de hitler uithangt?

  is hij niet het produkt van verkeerd gerichte haat ?

  als hij het niet was was het verdonk geweest tenslotte
  en van verdonk weten we dat ze verantwoordelijk was voor het verbranden van asielzoekers.

  hier een kip en ei verhaal waar ik toch het idee heb dat wilders een aanhang zag en bedacht
  ik wil baasje zijn deze mensen gaan mijn voeten kussen als ik maar de nazi uithang

  iemand?

 2. Wat een laffe oproep. MAgreet zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. Er moet in het belang van Nederland gewoon een uitspraak komen. MAgreet moet nu niet doen alsof hij politiek vervolgd wordt. Hij zou gewoon respekt moeten tonen voor de rechtsorde in Nederland.

Reacties zijn gesloten.