Grappig hè, zo’n NSB-staat? Lachuhhhh!!!

Gisteren zag ik eerst dit:

2013-06-18 Hennep tweet

Zo is dat: roep de NSB’ers die dit doodzieke land geselen er nog maar eens bij om de obsessie van Opstelten bot te vieren.

Assisteren bij het uitroeien van een plaag: dat doen de meeste Nederlanders immers graag zo heeft de recente geschiedenis meerdere keren geleerd.

Vervolgens zag ik dit:

2013-06-18 Hennep tweet 2

Wat een niveau hè?

Hoe lang, zo vraag ik mij af, laten die bromsnorren zich nog misbruiken om zich het vuur uit de sloffen te lopen voor de idioterie van hun volstrekt gestoorde baas?

Maar nog meer vraag ik mij af wanneer het eindelijk eens doordringt tot de goegemeente, de bromsnorren incluis, hoe vunzig die NSB-tweets zijn waarin burgers opgehitst worden door de dienders om zich te verlagen tot praktijken die sinds 1945 al niet meer hadden mogen voorkomen?

Ik vind het in elk geval niét normaal en dus kan bromsnor Beijers uit Asten zijn blijkbaar grappig bedoelde opmerkingen beter voor zich houden wat mij betreft.

Als de polite geen moreel gezag en aanzien heeft in de maatschappij is het omdat ze daar zelf debet aan is.

Overigens kan Frans Beijers wel heel erg zijn best doen met die opmerkingen van hem de politie enigszins een goedmoedige en vriendelijke uitstraling te geven, maar voor mij blijft toch dít het beeld van hem en zijn collega’s:

https://krapuul.nl/overig/nieuws/106051/mei-fascistische-enclave-rotterdam/#sthash.YIO9X2XO.dpbs

Laat u niks wijsmaken of u in slaap sussen door quasi-grappige opmerkingen van politieagenten op twitter.

Dít zijn dezelfde types die jou straks bedwelmen met traangas, je in elkaar knuppelen, je in je kut betasten of je dood laten gaan aan een hartaanval als gevolg van de stroomstoot van het nieuwe aan te schaffen speeltje genaamd de taser, als je tegen deze vreselijke NSB-staat in verzet komt.

 

 

6 gedachten over “Grappig hè, zo’n NSB-staat? Lachuhhhh!!!”

 1. Ik vermoed belastingontduiking in mijn omgeving waarbij aanzienlijke bedragen naar verre belastingparadijzen worden weggesluisd.

  Waar moet ik het melden? Wordt er überhaupt iets mee gedaan of is het weer de Omerta en onmacht regel?

 2. “Als de polite geen moreel gezag en aanzien heeft in de maatschappij is het omdat ze daar zelf debet aan is.”

  Spijker, kop…RAAK!

  Het zijn niet alleen dit soort tweets. Enige tijd geleden kopte de telegraaf: “GROOTSCHALIGE FRAUDE IN COFFEESHOPS!!!1!!”

  Wat bleek, de belastingdienst was al geruime tijd bezig, om in overleg met *alle horeca* en de fabrikant, een bepaald type kassasysteem te verbeteren.

  Dit systeem kent een zgn. correctieknop, waarbij de laatst aangeslagen bedragen kunnen worden verwijderd. Dit systeem is ook bekend als een systeem om ‘nieuwe gebruikers van deze’ te leren omgaan met het bewuste systeem. Denk bijvoorbeeld aan scholieren, die een opleiding richting de horeca volgen.

  Om *mogelijke fraude te voorkomen*, is in overleg met de fabrikant besloten om die bewuste knop lastiger bereikbaar te maken. Meer niet.

  De reacties onder het bewuste artikel laat zich raden.

  Terzijde, en deels offtopic.
  http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=122151

  Lees vooral de uitspraak aan het einde, van de pliessievoorlichtster. En dan met name de laatste zin.

  Legaliseren en reguleren van zowel de teelt als verkoop. Het is tijd.

 3. Dit had allemaal niet nodig hoeven zijn als het volkomen legaal was en dan was er ook nog eens geen droog brood mee te verdienen. Coca boeren in Colombia krijgen vele malen meer voor hun cocaplantjes dan voor graan of bananen. De angst van rechts dat iedereen dan aan de coke gaat is natuurlijk dom. Mensen die goed in hun vel zitten, een redelijk leven hebben willen dat spul niet. En wie dat wel nodig heeft kan het dan gewoon op dokters recept krijgen, gebruiken in eigen woning en zelfs ernaast blijven werken. Goed is het niet. Maar mensen die wat zwakker zijn tussen de oren krijgen dat spul zoiezo wel. Maar nu gaat het met geweld. Rechts verdiend gewoon keihard aan de drugshandel. Vraag maar aan die GOPPERS in de VS en via die Teabaggers krijgt Wilders ook zijn geld. Hele oorlogen worden ermee betaald. En rechts Nederland doet er graag aan mee.

  Dit is echt weer gevolg bestrijding…. je wordt er echt doodmoe van.

 4. Ruikt u een VVDer in uw organisatie ? Of vermoed u dat een Arts VVD stemt bel dan …… Want zeg nu zelf wat heeft een rechts persoon nu te zoeken in de zorg een linkse sociale hobby.

 5. in neerland zyn tientallen kliklynen, je kunt zelfs je mobiel nummer aan je buurtbromsnor buro opgeven als een soort buurtwacht..
  maar das goed want wy zyn een democratie en mensen uit de hele wereld komen graag hierna toe.

  ooit hadden wy een buurland waar de nationale socialisten en d…
  e conservatieve elite een verbond sloten, dat werd lachen.

  onze nationale helden RUTTE & SamSom hebben hun miljarden bezuinigingen nog niet eens door de tweede en eerste Kamer en verblyden ons nu reeds met de nieuwe miljarden bezuinigingen volgend jaar.
  Flinke Jongens, Jongens van de gestampte pot, jongens van jan de wit

 6. Hier een voorbeeld van zo’n NSB’er:
  @hennepteam_nn Hallo, ik heb een tip van een huis vol hennep, ik DM jullie het adres wel

  Afkomstig van dit NSB’ertje dat nu zijn tweets heeft afgechermd dan wel verwijderd: ☣wesley☣Afgeschermd account
  @fotografen112

  Rianne Smits, Frans Beijers, misschien kunnen jullie dit lekkere ventje even een aai over zijn bolletje geven en hem complimenteren met zijn ‘goede burgerschap’, ‘Goed Vaderlander zijn’ of ‘Goed Volk’ zijn. Een lintje van Koning
  Pils wellicht? (kots)…

Reacties zijn gesloten.