Goudeerlijke Nederlanders zonder achterlichtje sluit men dan weer niet op

Een asielzoeker in Utrecht is volgens PvdA-raadslid Bouchra Dibi in detentiecentrum Zeist geplaatst omdat hij zonder licht zou hebben gefietst. Het raadslid heeft het college donderdagavond opheldering over de zaak gevraagd.

Volgens Dibi is de aangehouden asielzoeker een man uit Guinee van de Noodopvang Daklozen Vreemdelingen Utrecht (SNDVU). Deze stichting biedt toekomstperspectief aan mensen die om wat voor reden dan ook niet terug kunnen naar hun land van herkomst. In mei zijn ook al twee cliënten van de Noodopvang gearresteerd.

……… (Lees verder bij de bron van dit artikel)

Via: Google-news: Asielzoekers

1 gedachte over “Goudeerlijke Nederlanders zonder achterlichtje sluit men dan weer niet op”

  1. Nederlanders zonder werkende achterlichtje worden echter niet gearresteerd en in detentiecentra opgesloten omdat we niet over zoveel detentiecentra in Nederland beschikken. Je zou haast om die reden een derde van de natie moeten opsluiten. Da kan toch nie?

    Kijk, de azielzoekers zijn maar een handjevol (noem maar het handjevol tsunami) en iedereen wil ze overal pesten met de grote bazen voorop, wel te verstaan.

    Heden willen alle PVV-aanhangers in alle (staats)diensten die slaafjes goed aanpakken en met/of zonder prinsjesvlagje deze ondergeschikte soort mensen een lesje leren.

    Zo eenvoudig is het.

Reacties zijn gesloten.