Gotspe

Dit is een gastbijdrage van: Laurent

Mark Rutte wil samenleving terugveroveren op de hufters.

Gotspe. Kent u die uitdrukking?

Rutte blijkbaar niet.

Als je nu eens begon met geen regeringscoalities te vormen met partijen waar miljoenen-mensen-beledigende/alcoholistisch-gewelddadige/brievenbuspissende/kopstoot-uitdelende/frauderende-pornobedrijven-runnende/zwangere-vrouwen-aftuigende types, als respectievelijk Wilders, Brinkman, Lucassen, Hernandez, Sharpe en Graus deel van uitmaken, Rutte.

Dat zou je ambitie iets minder pijnlijk-hysterische-lachbuien-verwekkend maken.

7 gedachten over “Gotspe”

 1. met boeven vang je boeven, met hufters bestrijd je hufters…..misschien is dat het idee. Lijkt me wel een slecht idee…. 😡

 2. “Mark Rutte wil samenleving terugveroveren op de hufters”

  Gaat ie meteen klappen aan de PVV-ers uitdelen?
  Stopt ie meteen de samenwerking met de PVV?

 3. jammer dat ik niet het hele interview kan lezen. Er wordt nergens duidelijk wat Rutte verstaat onder hufterig gedrag, want wat gaat Rutte veranderen? een foto van Prins Bernhard wordt vervangen door een foto van Thorbecke, hij gaat minder op kantoor stukken zitten lezen en de nieuwe cultuur van het kabinet wordt ‘light touch en stevig’; zo min mogelijk naar de kamer, minder onder onderzoeken. Zo bezien lezen hufters hun stukken en onderzoeken ze de zaak, nemen dingen ernstig op en informeren ze de kamer.(echter in een andere taal dan gewoon Nederlands)

 4. lieke Schreef:

  Er wordt nergens duidelijk wat Rutte verstaat onder hufterig gedrag,

  Dit valt blijkbaar allemaal onder de bekende populistisch bleren, tenzij niet meteen door het vertrek van PVV bevestigd.

 5. Hufterig gedrag in het Bruine Tijdperk : Gedrag van Bruine Hufters waar Witte Hufters zich aan storen ondanks het feit dat ze het zelfde hufterige gedrag ook vertonen …. …..

 6. Waar blijven de Kamerleden en journalisten die Rutte gaan vragen wat hij nu precies bedoelt met hufterig gedrag en wat hij er aan gaat doen?

  Ik zou zeggen goed voorbeeld doet volgen; onthufter eerst de politie. Fatsoen moet je gewoon doen. En wat is nou mooier dan als fietser geen moordaanslagen van politieatuo’s meer krijgen?

Reacties zijn gesloten.