Gotspe van de Dag. Schippers: VVD met opzet beschadigd

Ach gottegot, Edith doet aan hysterisch huilen en vingerwijzen. Niet de daders, maar zij die ze ontmaskeren zijn de schuldigen.

De affaires die de afgelopen tijd rond de VVD naar buiten zijn gekomen zijn bewaard voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Dat zegt minister Schippers, ook lid van het VVD-campagneteam, vandaag in een interview met De Telegraaf.

Het is volgens de minister geen toeval dat juist de afgelopen periode belastende publicaties verschenen over de partij. Zo kostte informatie over het declaratiegedrag van VVD-Kamerlid Verheijen hem zijn baan, kwam de partij in Stichtse Vecht in opspraak door lekken over de benoeming van de burgemeester en werden de details over de deal met drugscrimineel Cees H. bekend. Die kostten VVD-staatssecretaris Teeven en Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie de kop.

Wie Krapuul volgt, kent de lijst met corrupte VVD-ers du jour en weet dus wel dat wij dat niet alleen vlak voor de verkiezingen doen maar al jarenlang elke dag.

(Lees verder bij de bron van dit artikel)

2 gedachten over “Gotspe van de Dag. Schippers: VVD met opzet beschadigd”

  1. Pingback: Perfecte VVD-kandidaat voor ministerschap justitie gevonden | Krapuul

  2. Pingback: Schedelmeetminister: ‘wanna be massamoordenaar/etnisch zuiveraar predikt geen haat’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.