Goede sier van Fritsma ook in Nederland?

Dit is een gastbijdrage van: venisnews.nl

De PVV houdt niet zo van buitenlanders, maar ik ben de Kamerleden van de PVV toch dankbaar dat zij onze kleurrijke samenleving verrijken met hun buitenlandse partners uit onder meer Hongarije en de Philipijnen. Echt een aanwinst voor onze multiculturele samenleving en een bewijs van Nederlandse tolerantie.

Sietse Fritsma is daar zo trots op dat hij dat in het buitenland wel wil etaleren en in de Philipijnen ook nog eens goede sier maakt met zijn Hollandse rijkdom. Hij blijkt daar natuurlijk wel twee banen voor nodig te hebben (Tweede Kamer en Gemeenteraad van Den Haag), maar het valt hem te prijzen dat hij de inkrimping van de ontwikkelingssamenwerking privé wel wil compenseren. Kijk op site van Agusan National High School, of ga naar www.VeNisNews.nl. Fritsma kan die gulheid hier natuurlijk ook mooi etaleren door al het inkomen van zijn tweede baan (transparant) te doneren aan ontwikkelingshulp. Een goede zaak Fritsma!

En als hij dat huisje in Portugal nu ook eens verkoopt, kan hij de opbrengst daarvan mooi in Nederland aan binnenkort ongetwijfeld sterk expanderende voedselbanken schenken. Dan krijgt hij in de Nederlandse kranten vast ook wel een mooi plekje voor een foto waar hij proost op een goede toekomst van onze multiculturele samenleving.

10 gedachten over “Goede sier van Fritsma ook in Nederland?”

 1. Welke andere PVV-kamerleden hebben ook een buitenlandse partner ? Weet alleen dat Gekke Geert een Hongaarse heeft en die Barry Madlener een vrouw uit Kroatië .

 2. Als ze maar nederig en onderdanig zijn, want anders meppen ze erop ook als de vrouw zwanger is. 😀

 3. @4&5
  Het is niet om te lachen, het is om te huilen, maar het is waarschijnlijk wel de waarheid.
  Overigens zouden “wij ons” helemaal niet moeten bezighouden met waar de echtgenotes van PVV-ers vandaankomen, maar hun grenzeloze hypocrisie komt hierin zo bij uitstek naar voren.

 4. In de tekst staat dat onze gulle PVV-schenker 10.000 ph pesos heeft geschonken. Dan heeft volgens een valutacalculator ( wisselkoersen.nl/currency/currencyconverter.aspx) deze schenking een waarde van wel € 151. Wauw!

  O ja mevr. Fritsma is tandarts. In huize Fritsma komt dus zeker een ton € netto binnen. Dan lukt 10.000 ph pesos wel.

  Hoeveel ontwikkelingsgeld kost het opleiden van een tandarts eigenlijk?

 5. Overigens is het zeker dat het bericht klopt?
  Als ik de http-server direct benader (via het ip-nummer in de url) dan krijg ik de standaard “under construction” screen. Zo te zien (aan de snelheid) komen alle leesbare pages uit cache of proxy.
  Een reversed dns of who-is request levert niks op. Ik kan zelfs niet achterhalen wie het IP-nummer in eigendom heeft.
  Twee mogelijkheden: Mijn netwerkkennis is achterhaald (is altijd mogelijk) of ?????.

 6. Terry Nichols , de medeplichtige van de Witte Christen Fundementalistische terrorist Timoty Mc Veigh (Oklahoma Bomber ) had ook een Philipijnse vrouw .. Uit een catalogus besteld …. Altijd leuk die witte rascisten

Reacties zijn gesloten.