“Het is glashelder wat de Nederlander wil”

Rest is statistisch te verwaarlozen.
Rest is statistisch te verwaarlozen.
Iemand moet het doen en Maurice de Hond is graag iemand. Het maakt hem helemaal niet uit wat hij in opdracht van wie peilt. Als Geert Wilders hem opdracht geeft te onderzoeken hoeveel Nederlanders momenteel xenofoob zijn, dan doet Maurice dat. Voor de poen en de aandacht. Maurice doet namelijk alles voor geld.

Lodewijk Asscher gaf de voorzet, Geert Wilders kopte raak via de rechter elleboog van Maurice.

Of de Nederlanders zijn grenzen wil sluiten voor Roemenen en Bulgaren die in hordes het land komen bezetten, alle banen inpikken en allemaal zware criminelen zijn. Dat was de vraag die 1300 Nederlanders kregen voorgelegd en 1053 angsthazen zeiden “Ja”. Dicht die grenzen, geen tuig in dit mooie land. Van de ondervraagden bleken alle pvv-stemmers als de dood voor Roemenen en Bulgaren. Allemaal, 100% volidioten. Dat staat nu vast als we Maurice moeten geloven. Alle pvv’ers zijn volstrekt debiel en levensgevaarlijk. Maurice zegt ook, dat ongeveer 2.000.000 Nederland op de pvv zullen stemmen. Nu ligt het voor de hand te veronderstellen, dat minstens 2 miljoen Nederlanders rijp voor een gesticht zijn. Dat zijn ze dus ook, volslagen gestoorde landgenoten, hersenloze kwallen.

Natuurlijk is het onderzoekje van Maurice de Hond niet maatgevend. Het zoveelste waardeloze peilgedrocht van een aandachtsgeile mediamaniak. Maar toch.

De Nederlandse regering zal niet officieel reageren op dit “onderzoek”, maar stiekem haar beleid hierop proberen af te stemmen. Inmiddels is Geert Wilders erin geslaagd Nederland te gijzelen en hij heeft het land het achterlijke neefje van Europa gemaakt. Met stilzwijgende toestemming van de VVD, de PvdA en inmiddels ook de SP.

18 gedachten over ““Het is glashelder wat de Nederlander wil””

 1. Goed stuk. Met de laatste zin ben ik het trouwens niet eens. Genoemde partijen laten bij verschillende gelegenheden luid en duidelijk weten het volkomen met Wilders eens te zijn.
  Het is ook het beleid van Wilders dat wordt uitgevoerd (al suggereert ‘beleid’ iets waar over nagedacht is, iets rationeels): oorlog tegen de armen, de afhankelijken, vreemdelingen, milieu, links, moslims, Polen en Bulgaren, etnische registratie en noem het maar op. Bruin 2, Seys Inquart III of hoe je het wil noemen is gewoon het kabinet Wilders.
  En de NOS, waar dat bericht verschenen is, is net als de rest van de publieke omroep gewoon het propagandabureau van die bende.

 2. Aangezien ik in het buitenland woon, heb ik makkelijk praten, ik weet het. Toch hoop ik vurig op Wilders I, zodat de Nederlanders inderdaad de regering krijgen die ze verdienen. En ik wens ook langzaam het uittreden van Nederland uit de EU.
  Ik ga Wilders stemmen omdat hij geen gelijk heeft!

  @2 Ik moet het de NOS naageven, dat ze nog melden dat Nederland niet erg populair is onder Roemenen en Bulgaren. De Telegetver zegt dat natuurlijk niet.

 3. #3 ondanks de kapitalisten kontenkussers SamSom en Rutten zal Geert W. nooit de meerderheid krygen in Nederland

 4. “Het is glashelder wat de Nederlander wil”

  Inderdaad na jaren officiële Anti-Oosteuropeanen propaganda en Xenofobe demagogie is het resultaat bereikt – allemaal onder de financiële crisis waar mede Rutte en VVD voor verantwoordelijk zijn.

  Rutte, VVD en consorten mogen nu roepen dat de grenzen dicht moeten voor buitenlanders – de ultieme oplossing – daar waar ze maatregelen tegen de crisis en voor het stimuleren van de economie moeten nemen.

  Nadat deze regering de Nederlandse economie succesvol heeft gewurgd is het nu het beurt aan de Internationale verdragen en regelgeving.

  Mooi hoor, op die manier komen we zeker uit de financiële crisis – gooi maar alles dicht en biedt elke dag tot Geert Christus.

 5. Nederland wil kapot dat is wat het wil. Tijd om te genezen van rechtsdenken…. nou ja denken…. rechts graaien, stelen moorden en andere onrechtvaardigheden.

  Geert gaat veel stemmen krijgen en dan kruipt de VVD en de gluiperts van het CDA bij hem in de hol en daar is weer een uiterst rechts kabinet richting afgrond.

 6. @Peter Drent

  Waar staat het dat Geert Wilders de opdracht aan Maurice de Hond heeft gegeven om te onderzoeken hoeveel nederlanders xenofoob zijn?!

  Of is dat het labeltje wat jij er graag aan wil hangen? Want in mijn optiek heeft dit helemaal niks te maken met xenofobie, en alles met 1053 mensen die slechts hun mening geven.

  Het is tennenkrommend om te lezen dat jij de mening van 1053 mensen afdoet als angsthazen retoriek.

  Maar nog triester is het om te constateren dat slechts één partij wel te verstaan de PVV een gericht onderzoek naar dit onderwerp durft op te starten!

  Terwijl de rest van de nederlandse politieke kliek als een stel neo-nazi’s in de pas marcheert voor het “Groot Europees Rijk”!

 7. @8 Ah! Een PVV-aanhanger! Moedig, hoor.
  Volgens Wilders zelf is dit onderzoek representatief: ,,Het is glashelder wat de Nederlander wil. De grenzen moeten op 1 januari gesloten blijven voor Roemeense en Bulgaarse werknemers.”
  Of het de opdracht van Wilders aan De Hond was om xenofobie onder de Nederlanders te meten, of een andere, doet sinds deze uitspraak niet meer ter zake. Wilders zelf duidt het resultaat zo. En wie zijn wij Normalsterblichen om dat te betwisten?

 8. @8 Wat is er overigens tegen een groot Europees Rijk? Dat hadden we al een paar keer. De Romeinen, Karel de Grote, Heilige Roomse Rijk (Napoleon tussendoor) en men boerde relatief goed. Juist de poging tot 3. Reich van de Nazi’s is mislukt.
  Als dat Europese ‘Rijk’ op sociaal en democratische manier mogelijk is, zou een van mijn natste droom (in overdrachtelijke zin, voor er praatjes komen …) werkelijk worden. Liefst wereldwijd zelfs.

 9. @8 Het enige wat uit je opmerkingen blijkt is je onvermogen te zien dat Wilders met zijn PVV tracht tweespalt te veroorzaken. Je blijft in de val van deze rattenvanger trappen.
  Het is dezelfde taktiek die al eeuwen lang burgeroorlogen, verdrijvingen, progroms veroorzaakt en nooit wat anders. Fantasten als Wilders denken hierbij garen te spinnen, maar zijn keer op keer zelf ten onder gegaan, de samenleving in puinhopen achterlatend.

 10. met een economisch sterk ryk onder de leiding van MUTTI is duitsland aardig op weg de macht in europa in handen te krygen.

  maar voorlopig zal Nederland elk jaar bezuinigen en mee betalen aan het kwakkelende Griekenland.

 11. Elke dag weer die rechtse leugens. Mensen die zich hard money noemen of sempre punica of nog wat van die namen zoals een echte Nederlander of andere rare enge kille liefdeloze namen die zich opwerpen voor standpunten van rechts. Die nicknames zeggen toch al genoeg. Ikke ikke en fuck de rest. En het regime dat er nu is is ze nog te soft. Het kan veel harder en onaangenamer.

  Ze zijn net zo rechts en fout als moslim extremisten als ook gristenfundies en joden etc.. extremisten onder elkaar. Haat dood en verderf is hun devies.

 12. Ach, das nog niks. Nederland staat op het punt om de Apartheid opnieuw in te voeren voor Caribische eilanden die notabene deel uitmaken van het koninkrijk der Nederlanden. Of moet het zijn Koninkrijk der Nederlanders uitgezonderd nederlanders van Antilliaanse komaf???
  Ik heb het over de ‘vrij in het geniep ingediende wetsvoorstel’ Bosman-wet, jaha, Bosman van de VVD. Vreemd genoeg zijn alle politieke partijen het eens met de nieuwe apartheidswetten die als het aan Bosman en de PS ligt, alleen voor Antilliaanse Nederlanders gaan gelden. Voornamelijk bedoeld om Antilliaanse mensen die op Curacao zijn geboren te weren enof te deporteren

  Maar gek genoeg gaan de apartheidswetten die de PVVD-ers in elkaar geflansd hebben ook gelden voor in Nederland geboren en getogen Antillianen die in de criminaliteit belanden. Het plan is om hen naar het “Caribische thuisland” te deporteren. Hm, is NL dan niet hun thuisland? zou een normaal mens denken..Ze zijn toch in NL geboren en getogen? Ja, dat wel, maar ze behoren tot de ergste, slechtste en meest verdorven criminelen die ooit op Nederlandse bodem gehuisvest zijn geweest, aldus Bosman en de VVDers en mede indiener van de nieuwe Nederlandse Apartheidwetten kabouter plop van de SP!! Zou men niet zoeken achter onze meest linkse vaderlandse partij, dé PS. U leest het goed. Het is inderdaad GLASHELDER!

  Één van de argumenten die Bosman(vvd) zeer ten onrechte opvoert is dat autochtone Nederlanders zich niet zonder meer op b.v Curaçao mogen vestigen. Laat het nou zo zijn dat, als ik het goed heb in 1954, Nederland zelf besloten had, gezien de kwetsbaarheid van de eilanden en de hoeveelheid inwoners, een wet te maken die de eilanden en haar bewoners moest beschermen tegen een te grote instroom van Nederlandse Nederlanders op het eiland, er wonen nl. niet meer dan 150.000 mensen op Curacao. (waarvan op dit ogenblik zeker 10.000 (van de bevolking) uit Nederlandse Nederlanders bestaat en zo’n 20% uit andere buitenlanders en illegalen uit de regio)

  Wat Bosman wellicht beoogt is de totale overgave van de eilanden aan de Nederlandse Nederlanders!? Een ieder met een beetje verstand begrijpt dan dat dat de ondergang van de Antilliaanse cultuur, taal, en de bevolking betekent. Want mochten er bijvoorbeeld 500.000, of máár 100.000 Hollanders besluiten om naar die eilanden te emigreren is het logischerwijze afgelopen met de Antillianen. Vandaar Nederland omstreeks 1954 zelf een wet ter bescherming van de Antilliaanse eilanden ingevoerd heeft.

  http://www.ocan.nl/OCaN-Nieuws/ocan-advies-aan-de-tweede-kamer-betreffende-wetsvoorstel-vestigingseisen-antillianen-groot-bezwaar-tegen-raswetgeving.html

 13. @14, leuk verhaal, bedankt voor de informatie. Ik wist dat de VVD in principe een verkapte apartheid-partij is die luitjes als Wilders steeds voortbrengt maar dit heeft me ook wat geleerd.

  Is Bosman(VVD) zelf in Zuid-Africa geboren?

 14. Af en toe zou ik kunnen denken dat er lang en diep is nagedacht, hoe Nederland langzaam, maar zeker tot het fascisme gedraaid kan worden. Ineens is er de Blonde Profeet, die steeds radicaler dingen “bespreekbaar” moet maken en zo de normen verschuift. Er wordt keer op keer benadrukt dat zijn partij heel normaal is en de diverse partijen schuiven met hun normen ongemerkt mee, natuurlijk oppassend altijd een paar passen achter de brulaap te blijven.
  Met deze nieuwe normen worden er steeds meer wetten besproken die tot voor 5 a 10 jaar nog ondenkbaar waren, want te racistisch en fascistoide van aard. De Blonde Profeet blijft de bliksemafleider waar Het Volk het in gunstigste geval gloeiend mee eens is en in het ongunstigste geval de woede over wordt afgeleid.
  Slim spelletje, maar daar trappen wij en mensen als Antonio dus mooi niet in.

 15. @9 Wat zal het mij m’n reet interesseren wat Wilders ervan vindt of dat jij denkt dat ik een PVV adept ben?!

  Ben je nou echt zo naief? Peter Drent doet hetzelfde zoals jij! Het stelselmatig ontkennen van de waarheid, net doen of we nog leven in het land van 20 jaar geleden!

  Een hoop onzin verkondigend, terwijl het intussen een feit is dat de Polen een groot gedeelte van de ambachtsvakken uitvoeren voor een prijs waarvoor bijvoorbeld een Nederlandse ZZP’er niet eens zijn onkosten meer kan van betalen? Daar komen dus de Roemenen en Bulgaren nog eens bij!

  1053 Afdoen als angsthazen, kom op zeg wat voor malloot ben je dan!

  14 – Antonio – 5 sep 2013 at 4:56 pm –

  Nu nog alleen even het bewijs en ik zal je bijna gaan geloven! Probleem is alleen dat wij hier in Nederland nogal wat problemen hebben met onze mede onderdanen uit de antillen en dat ligt niet zozeer aan Nederland!

 16. @17 Het gaat om de vraagstelling;

  1)Moeten we de grenzen opengooien voor Roemeens tuig?
  of
  2)Moet de politiek de toestroom van nieuwe arbeidsmigranten in goede banen leiden en zorgen dat alle champignonkwekers iedereen behandelt met arbeidsvoorwaarden naar onze maatstaven?

  PVV buigt eigen verantwoordelijkheid gewoon om door zoals gebruikelijk bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten en 1053 angsthazen trappen er met open ogen in.

  Overigens nog nooit, maar dan ook nooit geen centje last van een Pool gehad hier, en er wonen er zat. Wordt gretig gebruik van gemaakt in de renovaties en de aspergesteek.
  In de champignonpluk verdiende een Portugese kennis van me € 18 per dag en die werd eruit gegooid omdat de Polen goedkoper waren, wie misbruikt hier nou wie?

Reacties zijn gesloten.