UPDATE: Gezellig theedrinken, met VVD’ers onder elkaar

Opstelten spreekt vanmiddag Annemarie Jorritsma (VVD en voorzitter VNG) en Jan Franssen (VVD en voorzitter IPO) bij hem aan.

Zal wel een genoeglijk onderonsje geweest zijn over hoe geweldig het is om ‘Mark for president’ te hebben.

Jorritsma laat na afloop weten dat het toch niet zo boeiend was geweest. Zoals de hele formatie al is, ook Opstelten zat op slot. Lekker transparant!


UPDATE VAN DE HOOFDREDACTIE:

Dit berichtje van Keira was het 3000e postje op Krapuul. Wie had dat durven denken toen ik ruim een jaar geleden in mijn eentje begon aan te modderen op een gratis blogspot blogje. Inmiddels is er heel wat veranderd: een redactie van 10 actievelingen. Een pool van mensen waar we berichten mee uitwisselen. En we blijven maar groeien. Op naar de 10000 berichten! Wat zeg ik? Op naar de 100000 berichten!

Groeten en bedankt iedereen,

Jvdheuvel

8 gedachten over “UPDATE: Gezellig theedrinken, met VVD’ers onder elkaar”

  1. JvdH Gefeliciteerd met deze geweldige website. 😎 Zo blij dat je het initiatief hebt genomen en ons allen een kans hebt gegeven om een tegengeluid te geven tegen de neergaande lijn in Nederland. 😎 Op naar de 10.000 😎 Ik ga in ieder geval helpen 😎

  2. Zou deze site na 100.000 berichten nog steeds nodig zijn? 💡
    Keira, gefeliciteerd! 😎 jvd trouwens ook. 😎

  3. # Andreas, dank en ben bang van wel, een site als deze zal altijd nodig zijn. Ken de mens een beetje 💡 Dus we gaan er voor 😎

  4. Reken maar dat deze site dan nog nodig is. We moeten toch tegenwicht blijven bieden? Iemand moet het doen. 😀

  5. Grote kans dat bericht nummer 100.000 in een gekopieerd krantje staat dat op de fiets word rondgebracht ( of moderner , via een lading proxies op een brazilliaanse server word gelezen … )

Reacties zijn gesloten.