Gewoon lekker rechts blijven stemmen

Rechts stemmende Nederlander
Rechts stemmende Nederlander

Terwijl er in Deventer plannen zijn om uw bejaarde ouders door chagrijnige en ondeskundige dwangarbeiders te laten verplegen, de VS andere landen vertelt welke vliegtuigen er al dan niet door hun luchtruim mogen vliegen, en Halbe Zijlstra de democratische controle op Bruin II af wil knijpen door alleen nog maar debatten toe te staan die door minstens 50 kamerleden worden gesteund, draait de mensenvernietigingsmachine, ook wel bekend staande als ‘het strenge doch humane asielbeleid’, van Fred Teeven ook vrolijk door.

Gewoon gevluchte Russen terugsturen naar het Rusland onder Poetin, als ze tenminste niet eerst uit wanhoop en angst zelfmoord plegen, papieren vervalsen om mensen terug naar Afrika te kunnen sturen, de DT&V regels laten overtreden zodat bezwaar maken niet meer mogelijk is en mensen compleet laten verdwijnen in Afghanistan.

Dat is zo ongeveer de toestand in onze wereld van dit moment. Alles is alleen nog maar rechts of extreem-rechts. Er is geen oppositie meer. Andere partijen sputteren af en toe nog wel wat, maar niet al te hard, want ze willen zelf ook nog eens een keer fijn mee kunnen doen met rechts. Lekker aan de macht en zo, commissariaten binnenslepen, u weet wel. Het meeste lawaai komt nog van de PVV, die tegenwoordig de antisemitische SS-bewonderaars van het Vlaams Belang een warm hart toedraagt. Om de een of andere bizarre reden houdt men in de Kamer echter geen afstand van minstens 10 meter van willekeurig welk PVV-kamerlid dan ook. Iets dat vanaf de oprichting ervan natuurlijk door ieder fatsoenlijk mens gedaan zou zijn. Daarmee weet u direct hoeveel fatsoenlijke mensen er in de Kamer zitten.

Maar ik wens u verder nog een prettige zomer toe. Ik zal mij intussen vooral bezig houden met gelukzalige fantasieën over hoe Fred Teeven op vakantie in een Zuid-Oost Aziatisch paradijs vanwege een treffende gelijkenis met een plaatselijke zwaarlijvige crimineel per ongeluk de komende tien jaar in een cel komt weg te rotten, hoe Edith Schippers de laatste jaren van haar leven in een verpleegtehuis, aan haar bed geketend en krijsend in haar eigen stront, zal moeten doorbrengen, af en toe een mep krijgend van een te werk gestelde bijstandstrekker, en er in de Verenigde Staten ooit een revolutie zal uitbreken waarbij de rijkste 1% uit hun huizen gesleept en van al hun bezittingen ontdaan zullen worden.

En vooral over dat er weer een tijd zal aanbreken waarin het onbestaanbaar zal worden geacht dat er ooit een partij als de PVV als volstrekt normaal beschouwd werd, en zowel Wilders als elk persoon dat aan Bruin I deel heeft genomen de rest van hun leven incognito over straat zal moeten gaan.

7 gedachten over “Gewoon lekker rechts blijven stemmen”

 1. @1, Ik ook! En ik hoop dat we die fantasiën van Laurent ooit waar kunnen maken….

 2. Er was hier van de week een Yournightmare of yourworstnightmare. Die had het over zuurlinks.

  Ik hoop dat meeleest rechtse idioot. Alle ellende in deze wereld heeft een rechtsdenkende de hand in. Dat heeft niks met hard werken te maken maar met puur graaien en eigenbelang ver boven dat van andere stellen. Dus ook jouw Wilders. Wilders doet alsof hij opkomt voor mensen maar hij is een VVDer in schaapskleren/pruik.

  Maar nu even naar Nederland. In Nederland komt het ene na het andere walgelijk plan uit de hogehoed van rechts. Zorg, Millieu, Economie, Werkloosheid, Schoing, Rechtspraak etc….. allemaal KAPOT GEMAAKT DOOR RECHTS.

  Wees blij dat er linkse tegengas was en de bijhorende protesten zodat OOK jullie rechtse rakkers niet als lijfeigenen (slaven) door het leven hoeven. Maar rechts VVD, PVDA en PVV gaan en willen weer terug naar het oude systeem van slavendrijvers.

  Dus inderdaad vooral rechts blijven stemmen. Lees vooral niet ELKE DAG WEER. ELKE DAG. RECHTS MISMANAGEMENT! ELKE DAG! ONGEKEND HOOG AANTAL MOTIES VAN WANTROUWEN TEGEN VOORNAMELIJK UITERSTS RECHTSE VVD MINISTERS! EEN PREMIER DIE NIET KAN REKENEN! FRAUDE GEVALLEN VAN UITERST RECHTSE EGOISTISCHE VVDers DOOR HET GEHELE LAND.

  RECHTS IS HET KWADE IN DE MENS. Niet iets om voor te vechten lijkt mij.

 3. Rechts is het kwade in de mens. Egoistisch, Simpel, Angstig, Haadragend en Destructief.

  De dode tak aan de boom der evolutie.

  Het was ook immers eng religieus rechts dat heel lang heeft gedacht dat de wereld plat was. En onze ontwikkeling als geheel heeft doen vertragen.

  Wetenschap is niet een ding van rechts tenzij ze er vreselijke dingen mee kunnen uitvoeren. Met name oorlogen.

  Iedere dag! Jaar in jaar uit ziet men rechts de wereld vergallen voor iedereen. Ook voor mensen die rechts stemmen.

  Dat men eens de wijsheid krijgt om dat eens in te gaan zien. Ook die PVV mensen. Juist! die PVV mensen.

  Ik vrees alleen dat angst en haat en een niet al te hoog IQ ze daarbij in de weg zit en dat ze Wilders en Ruttes hun leugens voor zoete koek blijven slikken totdat alles onder hun poten is wegegemaaid door graaiend (rechts) Nederland.

Reacties zijn gesloten.