Geschokt door zijn eigen beleid

Staatssecretaris Teeven erkent, dat er ernstige fouten zijn gemaakt in de Zaak Dolmatov. Ja, hij is zelfs geschokt over hoe zijn ambtenarij heeft gefaald. En erkent daarmee impliciet het falen van zijn eigen asylbeleid en dat van zijn voorgangers. Ook beaamt hij, dat hij de volledige politieke verantwoordelijkheid draagt voor dit debacle. Ik zou zeggen, meneer Teeven, daar is het gat van de deur.
Maar. Wie verzekert mij, dat dit soort fouten niet elke dag aan de lopende band worden gemaakt. En waarom maakt de Inspectie zich zorgen om een dode Rus en niet om een dode Irakees of Somaliër? Erger nog: waarom maakt het Vaderlandsche Journaille zich druk om een dode Rus en nauwelijks om een dode Irakees of Somaliër?

6 gedachten over “Geschokt door zijn eigen beleid”

  1. Terechte vragen! Afgelopen week werd het Afghaanse gezin Khorshidi naar Afghanistan gedeporteerd met alle gevaren die er voor het echtpaar en hun drie jonge kinderen uit voortvloeien. Volgens Arnold J. v.d. Kluft was er vrijwel niks over te vinden in de media waneer je googled op relevante trefwoorden. Inderdaad: waarom?
    Overigens vind ik dat dat zwijn Teeven niet alleen moet aftreden maar voor een strafrechter moet komen….

  2. Als dit aanleiding is voor Teeven om zichzelf met pek en veren over de grens te jagen dan juich ik dit toe.

  3. @2, Ik wil dat Teeven voor de rest van zijn leven de bak ingaat. Met zijn vluchtelingenbeleid pleegt hij misdaden tegen de mensheid, dus een cel delen met Karadic lijkt me helemaal niet zo raar.

  4. Het word eens tijd dat men een gedegen onderzoek laat doen over het functioneeren van teeven.Hij is al vele jaren betrokken bij vele dubieuze handelingen van het O M ,neem het IRT de zaak mink k en zo nog verder .Als deze man zegt geschokt te zijn ,meest voorkomende uitlating van politicie de laatste jaren ,kan hij aanschuiven bij de MPdie heeft van leugens een dagtaak gemaakt .Teeven is een figuur die in de vorige eeuw in de jaren 40/45 een volgzaam persoon zou zijn geweest in het toenmalige regime .

Reacties zijn gesloten.