‘Gerrit Zalm bracht jaarrekening DSB bewust te laat’

‘Gerrit Zalm, destijds financieel directeur van de bank, stelde een foute jaarrekening op en wilde hiervoor later niet aansprakelijk worden gesteld. Dat zegt de stichting Hypotheekleed onder leiding van voorzitter Pieter Lakeman.’

‘Volgens Lakeman wist Zalm bij zijn aantreden bij DSB dat de jaarrekening over 2006 misleidend was. Spaarders vertrouwden hun geld op grond van misleidende gegevens aan DSB toe, aldus de stichting.’

Ja mensen, dat is weer zo’n lid van die fan-tas-tische VVD die u met zovelen uit linkshaat tot grootste partij heeft gestemd, de partij die u naait waar u bij staat, bevolkt door het type mensen als daar zijn een Gerrit Zalm, het type mensen dat de kredietcrisis, onder de gevolgen waarvan we nu nog steeds zuchten, veroorzaakt heeft.

4 gedachten over “‘Gerrit Zalm bracht jaarrekening DSB bewust te laat’”

  1. Verkiezingen winnen met foute voorstelling van zaken en valse beloftes, een minderheidscoalitie vormen die op z’n tenen met een ondemocratische gedoogbeweging een nipte meerderheid heeft en er vervolgens onder valse voorwendselen hele draconische maatregelen doorheen jassen. Wat mij betreft verdien je dan ook straf.

  2. Rechtse mensen liegen waar je bij staat! (Vooral voor eigen financieel gewin).

    Nederland is nu hopeloos verdeeld in twee met een onaangenakbare elite van “eigen volk” bovenop en de rest mag nu effe (financieel) stikken. Kjijk goed aan welke kant Wilders staat.

Reacties zijn gesloten.