3 gedachten over “Gerd Leers is onmenselijk”

 1. Het systeem boven de mens. Puur en onverbloemd nazisme dat elke toepassing van een hardheidsclausule uitsluit. De hardheidsclausule die ook in het vreemdelingenrecht bestaat en waarvan Verdonk en Albayrak, zo stil als mogelijk was, dankbaar gebruik hebben gemaakt. Gerd verkeert sowieso in een spagaat waardoor zijn grote broek onherstelbaar langs de bilnaad scheurt. Als ze mag blijven billenkoek van Koning Geert en als ze feitelijk wordt uitgezet valt heel weldenkend Opperland over hem heen. Zijn enige kans om in het onderhavige geval overeind te blijven is de rol van Pontius Pilatus op zich te nemen. Het erop aan te laten komen dat een bestuursrechter de feitelijke uitzetting tegenhoudt op grond van een KENNELIJK BELEID van zijn voorgangers (hij niet dus) dat overeenkomende gevallen overeenkomend behandeld moeten worden ook al betreft het de individuele toepassing van de hardheidsclausule in het vreemdelingenrecht.

 2. @ Weimar:

  Verder wil ik geen kwaad woord horen over de veelal bekladde historische Pontius Pilatus. De man gebruikte, naar verluidt, de goudschat van de joodse Tempel niet voor hun of zijn eigen gerief maar ten algemene nutte. Hij liet er een groot aquaduct naar, en een stel fonteinen in, Jerusalem mee aanleggen.

 3. Filmpje is weg ofzo??
  Een jaar of twee geleden werd een 17 iraanse homo uitgezet terwijl van te voren al bekend was dat ie in eigen land zou worden opgehangen omdat hij een homo was.
  Ik heb destijds nog een petitie tegen uitzetting getekend.

  Nuja , die werd dus gewoon uitgezet en is daarna opgehangen.
  Menselijkheid / redelijkheid was al ver te zoeken dus.

Reacties zijn gesloten.