Gerd Leers is een onmenselijke opportunist

Gerd en Geert hebben weer eens ruzie, het lijkt wel een getrouwd stel.

Nu heeft Gerd het gepresteerd om te zeggen dat immigratie goed kan zijn voor Nederland. Geert gelijk weer in de gordijnen natuurlijk. Hoe durft Gerd! Geert belt Mark, Mark belt Gerd en Gerd gaat naar Geert.
Goede zaak? Nee natuurlijk niet! Mark had gewoon moeten zeggen:,, Ach…”

Dat een minister van Nederland, let wel een MINISTER he?, direct op staande voet gesommeerd kan worden om excuses te maken voor iets wat de gedoogpartner niet bevalt, laat toch wel de scheve verhoudingen zien in dit gedoogwrak.

De gedoogconstructie onder het kabinet-Rutte is wankel. Zo wankel zelfs dat ministers excuses maken zonder dat die feitelijk noodzakelijk zijn. (Leers wil positieve kant van migratie belichten, maar maakt het taboe juist groter – Trouw)

In Trouw schrijft Fe Toussaint een stuk met als titel “Leers niet zozeer beetje dom, maar wel naïef”. Volgens mij is Leers dat laatste helemaal niet. Leers is een nare man. Die zich helemaal aan het gedoogakkoord (zonder cijfers!) houdt en alleen voor de bühne af en toe doet of hij een sociaal gezicht heeft. Dit om de CDA-stemmers te paaien.

Leers lapt alles aan zijn laars als er maar geen immigranten meer komen, vluchtelingen zijn ongewenst! Lastig en kosten geld, weg ermee!

Leers heeft als minister een discretionaire bevoegdheid. Hij mag uitzonderingen maken voor schrijnende gevallen. Leers kende die als burgemeester wel – ja, natuurlijk, hij wilde graag in een goed blaadje komen in Maastricht -, nu als minister dient hij weer andere heren, en kent ze niet meer, die schrijnende gevallen. Hij dient nu heren met een ziekelijke, nare natuur. Benepen, niemand anders iets gunnende, alleen aan zichzelf denkende heren. Leers is een opportunist en levert aan de hoogste bieder. Leers doet alles om in een goed blaadje te komen, bij wie dan ook. Hij heeft zijn ziel verkocht aan de hoogste bieder.
😥

3 gedachten over “Gerd Leers is een onmenselijke opportunist”

  1. Ik vind dat een Minister moet meteen bij de werkelijke Premier komen aanrennen om zijn excuses direct aan te bieden in het geval dat hij tegen de haren van de werkelijke Premier strijkt.

    -Woef! en klontje suiker. 🙂

  2. Leers is in mijn ogen een goede representant van de meerderheid van het vrij nare Nederlandse vreemdelingendeportatievolk.

Reacties zijn gesloten.