Gerd Leers: familie Karim zit hartstikke veilig in Kirkuk!

Minister Gerd Leers (Immigratie en Asiel) ziet geen aanleiding om de familie Karim uit Irak naar Nederland terug te halen en haar een nieuwe asielaanvraag te laten doen. Dat meldt hij in antwoord op Kamervragen over de familie, die in Dronten heeft gewoond.

Het gezin werd eerder dit jaar uitgezet. De VARA maakte een reportage waaruit viel op te maken dat het de kinderen Karim, vooral de dochters, bepaald niet best vergaat in het Iraakse Kirkuk, waar straatgeweld en bloedwraak veelvuldig zouden voorkomen. (Geen hoop voor familie Karim – Telegraaf)

Even wat nieuws uit Kirkuk, de hartstikke rustige, veilige plaats waar Gerd Leers de familie Karim wil laten blijven, want niks aan de hand:

25 april 2011 – Leger Irak botst met Koerden in Kirkuk – Volkskrant.nl

Twee Koerdische veiligheidsbeambten zijn vandaag in de stad Kirkuk om het leven gekomen tijdens een confrontatie met het Iraakse leger. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

19 mei 2011 – Bloedbad door bommen in Kirkuk – nu.nl

Drie bomexplosies in de noordelijke Iraakse stad Kirkuk hebben donderdag het leven gekost aan zeker 25 mensen. Meer dan zeventig mensen raakten gewond.

2 augustus 2011 – Gewonden bij aanslag kerk Kirkuk – NOS.nl

In de Noord-Iraakse stad Kirkuk zijn bij een aanslag op een rooms-katholieke kerk twintig mensen gewond geraakt.

16 augustus 2011 – Bomaanslag treft kerk in Raakse stad Kirkuk – Open Doors

Een bomaanslag in de Iraakse stad Kirkuk om half twee ’s van zondag op maandagnacht heeft een Syrisch-orthodoxe kerk zwaar beschadigd. Irak werd maandag getroffen door een golf van geweld. Niet minder dan zestig mensen werden gedood.

Volgens Gerd Leers is de reportage niet objectief. Zijn de nieuwsberichten hierboven dat ook niet?

Wat vindt die Gerd Leers dan wel gevaarlijk? Maar ja, een asielzoeker is maar een gelukszoeker die een beter leven voor zichzelf en voor zijn kinderen wil, domme mensen. Daar is toch geen plaats voor in Nederland? Daar hebben we alleen maar plaats voor jankerds die alles al hebben, gewoon veilig over straat kunnen en niet bedreigd worden om elke moment van de dag gedood of opgeblazen te worden. Maar ja, hadden die domme asielzoekers maar allemaal hier geboren moeten worden, geboren worden is tenslotte ook een keuze.
😥 😥 😥

3 gedachten over “Gerd Leers: familie Karim zit hartstikke veilig in Kirkuk!”

  1. Gerd zit uitermate veilig onder de vleugels van nazi-Geert. Denkt Gerd. Gerd is blijkbaar Neurenberg vergeten. Zoals alle pseudo-Geertjes toendertijd. Kwestie van “Wir haben….”enz.!!

  2. WIE WIL EEN VINGER IN MIJN KEEL STEKEN,
    opdat ik brake
    over , ik bedoel overheen, de inmiddels fascistoïdeachtiggelijkende diehardleers.
    Ik ben reeds uitgebraakt over, ik bedoel overheen de CPVVDA (doordenkertje)
    ondanks mijn voordeelverpakking antibraakmiddelen…………………

Reacties zijn gesloten.