Genocide-staat Israël (met achter zich de Rabobank) onmisbare steun en toeverlaat al-Qaeda

Al-Qaeda, het was één van de leugens die George W. Bush (en in navolging van hem als trouwe vazallen betaamt Blair en Balkenende) gebruikte om zijn honderdduizenden doden kostende oorlog tegen Irak twaalf jaar geleden te rechtvaardigen. Hoe vaak hebben we het niet meegemaakt in die even zo lange periode dat telkens wanneer een moslim ergens in de wereld een scheet liet, heel domrechts loopt te janken dat alle moslims ‘afstand moeten nemen.’ Aboutaleb uiteraard voorop.

Tsja, en als Israël voor de zoveelste keer moordend en brandschattend Gaza binnentrekt, er genocide bedrijft en nieuwe wapensystemen in het dichtbevolkte gebied uittest, heet het ‘zelfverdediging’ en dat ‘het meest ethische leger ter wereld’ er zorg voor draagt zo min mogelijk slachtoffers te maken. En alles telkens maar weer onder verwijzing naar… de moslims. Altijd weer die verschrikkelijke moslims, altijd weer die moslims die voor je het weet ‘de boel willen overnemen.’ Gelukkig maar dat ‘de enige democratie’ in het Midden Oosten vooraan staat in de frontlijn van de War on Islam om dat te verhinderen nietwaar?

Maar wat nou als blijkt, zoals uit dit bericht, dat die ethisch en moreel zo hoogstaande staat (die hier zo ontstellend veel van die verdwaasde en als je het mij vraag vaak ronduit misdadige apologeten kent) al-Qaeda actief helpt? Bewapent, gewonde strijders van al-Qaeda en de ermee te associëren strijdgroepen verzorgt zodat ze weer kunnen vechten? Bijvoorbeeld tegen het regime van die ‘moedige’ Assad waar wij nou juist van psychopaat Zijlstra van de ‘PVV met leden’ en die andere dwaas Afshin Ellian voor moeten klappen en juichen? Ik ben erg benieuwd naar de uitleg hierover van de Schutjes, de Voetjes, de Kneveltjes, de Van der Staaijtjes… Of van de Rabobank die met veel tam tam de rekeningen ophief van iemand tegen wie weliswaar verdenking noch strafzaak bestaat maar die kennelijk er voor zichzelf andere maatstaven op nahoudt.

Of nee, laat ook maar zitten.

Het zou trouwens in het licht van dit alles best eens kunnen dat Opstelten en Asscher uit het kabinet met de premier die jonge mensen de dood toe wenst in Syrië toch iets te voorbarig waren vorig jaar met hun stemmingmakerij jegens mevrouw Haifi die ‘conventional wisdom’ met haar tweet in twijfel trok. Hoewel er geen concreet bewijs voor is dat Israël of de VS IS heeft ‘gecreëerd’, hebben de VS twaalf jaar geleden wel de condities geschapen waarin al-Qaeda in Irak kon ontstaan en opereren en te evolueren tot IS dat inmiddels grote delen van zowel Irak als Syrië in handen heeft. De suggestie die sprak uit de tweet van mevrouw Haifi vorig jaar, namelijk dat Israël een uiterst smerig spelletje speelt, lijkt me in elk geval voor de volle honderd procent gevalideerd.

2 gedachten over “Genocide-staat Israël (met achter zich de Rabobank) onmisbare steun en toeverlaat al-Qaeda”

  1. Pingback: Hoeveel shekels heeft Halbe Zijlstra op zijn bankrekening? | Krapuul

  2. Pingback: You never walk alone als je naar je plaats van executie gaat | Krapuul

Reacties zijn gesloten.