“Geniet” van onvervalste Stalinistische Propaganda technieken – Zolang het nog kan

In onze geschiedenis boekjes werden en worden natuurlijk al jarenlang dingen geschreven over de wandaden van Kameraad Stalin zoals het zuiveren van het Politbureau,  het laten executeren van tegenstanders maar ook van voormalig medestanders en hen vervolgens via de toen bekende foto-retoucheertechnieken van krassen op negatieven of het nodige knip en plakwerk te verwijderen van officiële foto’s.

Menig leerling verbaasde zich toen, maar ook nu nog over het feit dat er op de wereld nog zeker één staat is die volledig Stalinistisch genoemd kan worden. Natuurlijk hebben we het hier over Noord-Korea.

Voor wat echte onvervalste propaganda is hier dan ook de link naar hun officiële krant (in het Engels nota bene)  :

http://rodong.rep.kp/en/

Leest en huivert.

En heb medelijden met de inwoners van dat land, die niet beter weten (op straffe des doods).

10 gedachten over ““Geniet” van onvervalste Stalinistische Propaganda technieken – Zolang het nog kan”

 1. Zou ik niet weten waarom moet ik naar NK kijken terwijl ik daar geen huis, werk, vrienden of wat dan ook heb.

  Ik kijk liever naar mijn eigen land waar een neofascist politicus van het jaar werd.
  Daarbij hou ik heel veel van toevallen: eerst kwam CPB met een peilingkje dat we zeer tolerant zijn geworden, bijna gelijk werd Wilders gespot met zeehonden die aan zijn kruis zatten en dag later werd hij politicus van het jaar. Onweerstaanbaar!! Letterlijk onweerstaanbaar!

  Maar de toevallen houden hierbij niet op: de gesprek van Teeven en Van Rey blijkt achteraf(!) niet opgenomen te zijn, tevens blijkt dat er geen melding ervan gemaakt is, tevens is er geen stroom back-up, tevens was de wapenvergunning van Tristan V. de Vlies uit de politiearchief verdwenen enz. toevalligheden.

  Je begint je langzaam af te vragen – wie is er aan de macht in Nederland?

 2. Wat een walgelijk rechts regime hebben ze daar in NK. Rijken stinkend rijk en alle macht en terreur en het plebs als werkslaaf voor een habbekrats leven in angst.

  Dit krijgen we hier ook maar dan de Amerikaanse versie daarvan. Dankzij dit rechtse kabinet van VVD samen met VVDlight.

Reacties zijn gesloten.