Gemeenschappelijk doel

Zou zo’n Wilders nou ook de hele dag zitten denken over wat-ie nou nog eens voor onaangenaams kan zeggen over de Islam of Links, net zoals ik dat doe over de PVV?

De motivatie is verschillend, natuurlijk. Hij doet het vanwege zijn carrière, en ik doe het omdat ik denk dat de PVV onze samenleving reeds nu al voor meerdere decennia aan het verzieken is, en zo snel mogelijk politiek uitgeschakeld moet worden. Bovendien krijgt hij er een kleine ton per jaar voor betaald (tenminste, via zijn kamerlidmaatschap; misschien nog wel veel meer via andere kanalen), en ik helemaal niets.

Een voordeel dat ik heb is wel dat er onder PVV-ers aanzienlijk meer achterlijken en emotioneel gestoorden rondlopen die ik zonder enige moeite belachelijk kan maken dan onder moslims of linkse mensen, die Wilders moet zien aan te pakken. Er komt dan ook maar één tweet per maand van Wilders naar buiten, met een of andere volstrekt voor de hand liggende tekst.
Bovendien moet Wilders liegen om zijn punt te maken, en hoef ik alleen verslag te doen van wat ik zie en lees.

Maar er komt een moment dat wij beiden ons doel bereikt hebben. Wilders zit dan in een of ander beschermd resort in Israël of de Verenigde Staten, als beloning voor zijn werk voor de extreem-rechts-zionistische lobby, en ik zit in een Wildersvrij Nederland.

23 gedachten over “Gemeenschappelijk doel”

 1. ‘Maar er komt een moment dat wij beiden ons doel bereikt hebben. Wilders zit dan in een of ander beschermd resort in Israël of de Verenigde Staten, als beloning voor zijn werk voor de extreem-rechts-zionistische lobby, en ik zit in een Wildersvrij Nederland’

  Daar drink ik er een op vanavond! 🙂

 2. Maar er komt een moment dat wij beiden ons doel bereikt hebben. Wilders zit dan in een of ander beschermd resort in Israël of de Verenigde Staten, als beloning voor zijn werk voor de extreem-rechts-zionistische lobby, en ik zit in een Wildersvrij Nederland.
  Best mogelijk dat hij bij zo’n US denktank komt, naast Ayaan Hirsi Ali. Maar ik vrees dat `ze’, welke buitenlandse neocons dat dan ook mogen zijn, in NL een nieuwe intrigant aanstellen die nog erger is dan Wilders.

 3. hehe zodra wilders door de mand valt zie ik henk en ingrind niet zo snel weer dezelfde fout maken of misschien toch wel Abdul tijd zal het leren.

 4. jamal Schreef:

  hehe zodra wilders door de mand valt zie ik henk en ingrind niet zo snel weer dezelfde fout maken of misschien toch wel Abdul tijd zal het leren.

  Anderhalf miljoen sufferds lopen nu toch ook achter de PVV aan na eerst voor de LPF gekozen te hebben?
  Dus waarom zouden ze na Wilders niet achter een minstens net zo’n grote gek aan gaan rennen?

 5. P.S. er zijn maar weinig mensen die iets van de geschiedenis leren hoor, die halen ze alleen maar bij wanneer het in hun straatje past.

 6. Overigens andere optie voor Geert was toch in de bediening bij een Burger King 😈 kunnen H & I hem daar nog ontmoeten.
  En ik heb er geen last meer van, want kom daar nooit. 😀

 7. W. zit gebeiteld in z’n impasse als integrant terwijl de volksvertegenwoordiging haar naam niet meer verdient. Die impasse zo lang mogelijk rekken is en was al die tijd al het hoofddoel. Het is het soort partijpolitieke strategie dat je van de VVD en het principeloze deel van het CDA dat nu haar kansen ruikt kan verwachten. Die twee zullen hem doorspoelen met hun drollen als gebruikt pleepapier als het smerige spelletje niet meer werkt. Als hij dan naar Israel wil zal hij eerst moeten bekeren tot het Joodse geloof en z’n druipertje moeten laten kuisen met een correctieve operatie wil hij daar worden geaccepteerd. Maar ik denk dat hij eerder gewoon in Venlo blijft om zijn slachtofferrol en zijn wachtgeld en zijn bedrijfje [dat nu op het Binnenhof is geregistreerd] verder uit te baten. Om de breivikjes moreel te ondersteunen en te prikkelen en stiekem te coachen door motieven aan te dragen terwijl hij zijn handen in onschuld blijft wassen. Zijn Amerikaanse droom ligt in een Nederland als bruggehoofd voor de neonazionistisch Israellobby. Zijn verraad aan de linksmenschen die Israel steunden op voorwaarde dat zij de Arabieren een beetje Christelijk zouden behandelen is volbracht en behoeft alleen wat onderhoud.

 8. Het probleem is niet Wilders, het probleem is de xenofobie die hij vertegenwoordigt. Als Wilders weggaat en er komt geen andere idioot om hem op te volgen, maar iemand die een verdraagzamere visie op de wereld heeft, dan gaat de wereldgemeenschap vooruit. Het zal nog een tijdje duren, maar de fenomenen ‘paspoort en ‘nationaliteit’ zullen ooit wel eens achterhaalde ideeen worden gevonden. Dan kan ik mij zonder ambtelijk gezeik ergens vestigen waar ik het leuk vind . Maar ja, of ik dat nog meemaak… en Nederland loopt dan waarschijnlijk leeg… gaan ze een visumplicht op Bounty-eilanden invoeren…

 9. Een voordeel dat ik heb is wel dat er onder PVV-ers aanzienlijk meer achterlijken en emotioneel gestoorden rondlopen die ik zonder enige moeite belachelijk kan maken dan onder moslims of linkse mensen, die Wilders moet zien aan te pakken.

  Nee, dat is juist een nadeel. (Al kun je er wel veel lol aan hebben.)
  Het is verschrikkelijk moeilijk om mensen die ver onder de geestelijke armoedegrens leven te benaderen. Óf hij heeft niet door dat je de spot met ‘m drijft en ziet niet in dat hij in feite slachtoffer is van een zeer achterbakse club óf hij voelt het uitstekend aan maar voelt zich door je vernederd. Immers je stelt je “elitair” op. Je maakt a.h.w. misbruik van z’n onnozelheid. (Iets wat juist Wilders doet) Althans zo voelen ze dat aan.
  Het is een beetje vergelijkbaar met wat soms de reactie is van mensen is, die opgelicht worden. Ze schamen zich a.h.w. dat het hen is overkomen en van de weeromstuit gaan ze de oplichter verdedigen om zichzelf te verdedigen.
  Als je die mensen “om” wilt krijgen moet je er voor zorgen dat ze a.h.w. zelf ontdekken dat ze besodemieterd zijn. Ze moeten het gevoel krijgen dat het aan hun eigen intelligentie ligt dat ze puntjepuntjepuntje hebben ontmaskerd. Dat maakt hen trots.

  Eén van de kenmerken van Wilders-aanhangers is dat ze nooit zich “trots” voelen. Je merkt aan alles dat ze zich eigenlijk een beetje schamen.
  Ik heb de vergelijking al vaker gemaakt. Hitler en z’n nazi’s zorgden er voor dat hun aanhang zich extra trots voelen. Als je nazi was dan was je super!!!
  Na de oorlog werd er juist op hen neergekeken, maar dat nam niet weg dat ze zichzelf nog wel steeds trots voelden.
  Wilders-aanhangers zitten in de situatie dat ze a.h.w. de nazi’s van na de oorlog zijn. Ze voelen heel goed aan dat er op hen wordt neergekeken, maar kunnen niet die trots voelen die ze eerder hebben gehad zoals bij de nazi’s (en NSB’ers) wel het geval is geweest.

 10. Henk Veldman Schreef:

  Wilders-aanhangers zitten in de situatie dat ze a.h.w. de nazi’s van na de oorlog zijn. Ze voelen heel goed aan dat er op hen wordt neergekeken, maar kunnen niet die trots voelen die ze eerder hebben gehad zoals bij de nazi’s (en NSB’ers) wel het geval is geweest.

  Mwah…Ik denk dat dit wel zal veranderen zodra Wilders premier is.

 11. Farah Schreef:

  Mwah…Ik denk dat dit wel zal veranderen zodra Wilders premier is.

  Onmogelijk dat Wilders premier zal worden.

 12. Henk Veldman Schreef:

  Een voordeel dat ik heb is wel dat er onder PVV-ers aanzienlijk meer achterlijken en emotioneel gestoorden rondlopen die ik zonder enige moeite belachelijk kan maken dan onder moslims of linkse mensen, die Wilders moet zien aan te pakken.

  Nee, dat is juist een nadeel. (Al kun je er wel veel lol aan hebben.)
  Het is verschrikkelijk moeilijk om mensen die ver onder de geestelijke armoedegrens leven te benaderen.

  Ja, maar dat probeer ik dan ook helemaal niet. Mijn enige doel is dat niemand meer met de PVV samen zal willen werken. Laat ze maar schreeuwen, zolang ze maar geen zak te vertellen hebben. Is dat elitair? Ja, dat is elitair.

 13. Laurent Schreef:

  Ja, maar dat probeer ik dan ook helemaal niet. Mijn enige doel is dat niemand meer met de PVV samen zal willen werken. Laat ze maar schreeuwen, zolang ze maar geen zak te vertellen hebben. Is dat elitair? Ja, dat is elitair.

  Akkoord, maar dat lukt je nooit als je mensen er niet van doordringt met een hele foute man te maken te hebben.
  Als iemand het klaar krijgt om iets heel eenvoudigs waar niks aan mankeert, het verbeteren van woonwijken honend af kan doen met een “linkse hobby” en hossend en zingend hobbelen de aanbidders achter hem aan dan is er wat aan de hand. Vooral ook om dat een deel van de aanhang juist in die wijken woont.

 14. Lol alles is mogelijk als die drol straks, ja ik vergelijk Wilders met poep het kabinet laat vallen door iets stoms wat Henk en Ingrid en de Henk en ingrids in de maak hij nog steeds grote kans de grootste partij worden en alle drama die daar bij komt maar jah dan valt hij wel door de mand dus misschien is dat wel beter;) premier van Bulgarije maybe een andere leuke functie voor Wilders zou ze vrouw in ieder geval vast leuk vinden!

 15. Jamal Schreef:

  Lol alles is mogelijk als die drol straks, ja ik vergelijk Wilders met poep het kabinet laat vallen door iets stoms wat Henk en Ingrid en de Henk en ingrids in de maak hij nog steeds grote kans de grootste partij worden en alle drama die daar bij komt maar jah dan valt hij wel door de mand dus misschien is dat wel beter;) premier van Bulgarije maybe een andere leuke functie voor Wilders zou ze vrouw in ieder geval vast leuk vinden!

  Zijn vrouw moet niets van z’n opvattingen hebben, maar hij heeft haar toegestaan om dat te hebben.
  Iets wat anderen uiteraard nooit mogen hebben.

 16. Keira Schreef:

  ‘Maar er komt een moment dat wij beiden ons doel bereikt hebben. Wilders zit dan in een of ander beschermd resort in Israël of de Verenigde Staten, als beloning voor zijn werk voor de extreem-rechts-zionistische lobby, en ik zit in een Wildersvrij Nederland’
  Daar drink ik er een op vanavond!

  Maar iedere keer komen die extreem-rechtse zionistenpionen hierrrrr heen,naar Nederland!
  Hirschie Ayaanse Ali,Efshan Elian,Jamie Ehsan..iedere keer is Nederland het gastland voor zionistenpioniers,wellicht staan er nog twintig in de wachtrij het houd nooit op

 17. eerst Nsb,toen janmaat, andere kleine partijtjes,toen pims fortuin,toen hischie ayaan,nu wilders wie hierna?blijffffffft aan de gang

 18. Kevin Schreef:

  Maar iedere keer komen die extreem-rechtse zionistenpionen hierrrrr heen,naar Nederland!
  Hirschie Ayaanse Ali,Efshan Elian,Jamie Ehsan..iedere keer is Nederland het gastland voor zionistenpioniers,wellicht staan er nog twintig in de wachtrij het houd nooit op

  Je kunt zeggen wat je wil, maar het is een feit dat als je naar Israël kijkt, immigranten en vooral die met een ander geloof er voor hebben gezorgd dat de autochtone bevolking praktisch geheel werd verdreven.
  60 Jaar geleden waren er nog 2½ miljoen Palestijnen, de autochtonen in Israël, nu nog maar 1½ miljoen. De rest is verdreven door inmiddels 6 miljoen allochtonen (Joden) waarvan het geloof hen toestaat om te moorden en roven omdat ze geloven dat ze als uitverkorenen van God alles mogen wat anderen niet is toegestaan.
  Dus Wilders heeft wel een beetje gelijk als hij zegt dat een klein groepje in staat is om ons hardwerkende Nederlanders te verdrijven. Het is alleen jammer voor Wilders dat dat kleine groepje niet uitverkoren is door God en het daarom wel zal laten om ons te beroven en uit te roeien.

 19. Je kunt zeggen wat je wil, maar het is een feit dat als je naar Israël kijkt, immigranten en vooral die met een ander geloof er voor hebben gezorgd dat de autochtone bevolking praktisch geheel werd verdreven.
  60 Jaar geleden waren er nog 2½ miljoen Palestijnen, de autochtonen in Israël, nu nog maar 1½ miljoen. De rest is verdreven door inmiddels 6 miljoen allochtonen (Joden) waarvan het geloof hen toestaat om te moorden en roven omdat ze geloven dat ze als uitverkorenen van God alles mogen wat anderen niet is toegestaan.
  Dus Wilders heeft wel een beetje gelijk als hij zegt dat een klein groepje in staat is om ons hardwerkende Nederlanders te verdrijven. Het is alleen jammer voor Wilders dat dat kleine groepje niet uitverkoren is door God en het daarom wel zal laten om ons te beroven en uit te roeien.

  Yes, daar drink ik op!

Reacties zijn gesloten.