Gematigd homocriticus Delano Felter vrijgesproken

Geheel in lijn met de uitspraak van het Proces Wilders heeft de Amsterdamse rechtbank onlangs besloten dat er geen sprake was van groepsbelediging door de Amsterdamse politicus Delano Felter van de Republikeinse Moderne Partij.

Deze man had namelijk beweerd dat het heel normaal was te zeggen dat je iets tegen homo’s hebt, dat het een afwijking is die bestreden moet worden, dat er teveel homo’s in het kabinet Balkenende zaten en vooral ook agressieve homo’s bij het Amsterdamse politiekorps. Bovendien zou hij, als hij het in Amsterdam voor het zeggen had, beginnen met het eruit gooien van al die homo’s in het bestuur, want het begon gewoon allemaal een beetje te dominant te worden met die homo’s daar in Amsterdam.

Ik kan niet anders dan de rechtbank complimenteren met deze consequente interpretatie van de wet, die er eerder toe leidde dat de beweringen van Geert Wilders dat moslims hele stadswijken vervuilen, en dat ‘dat’ zich hier maar voortplant ook absoluut niet als haatzaaien of groepsbelediging gezien moest worden.

De enige rechtsongelijkheid waar hier sprake van is, is dat het Openbaar Ministerie in dit geval wel degelijk tot vervolging van de persoon in kwestie wou overgaan, waar ze in het geval Wilders dat slechts na een Artikel 12 procedure deed en toen nog steeds vrijspraak eiste.

Natuurlijk betreft het hier wel een neger in plaats van een geblondeerde indo, en bovendien hebben we ook niets gehoord van gematigde negers die afstand namen van deze neger, dus wat dat betreft is het OM dan toch wel geëxcuseerd. Voor de precieze richtlijnen die gelden met betrekking tot afwegingen die gemaakt worden op basis van etnische categorieën kunt u zich wenden tot minister Lodewijk Asscher.

Wat natuurlijk de essentie van deze uitspraak is, is dat Delano Felter er bovendien aan toevoegde niets tegen homo’s te hebben, zoals Wilders ook nooit nalaat te benadrukken dat hij niets tegen moslims heeft, ook niet na er zonodig tientallen miljoenen te hebben willen deporteren.

8 gedachten over “Gematigd homocriticus Delano Felter vrijgesproken”

  1. A propos Asscher.
    Na categorisatie blijkt dat meneer Felter een “Surinaamse Amsterdammer” is. Dus moet hij hoognodig een participatiecontract tekenen. WIJ Nederlanders houden namelijk van homo’s.

  2. Nee joh, het CIDI gaat over joden. CC liever het COC. Die kunnen hem dan naar Polen sturen.

  3. Deze zaken zijn net buiten mijn aandachtsveld.

    Doch is de enige mogelijke conclusie dat men handelt in de lijn van Wilders vrijspraak.

    Een logische analyse van deze uitspraken kan tot de logische conclusie leiden dat uitspraken over minderheden, inclusief joden helemaal vrij mogelijk zijn. Dit verklaart ook de agitatie van CIDI natuurlijk, want ze voelen van welke kant het wind nu komt.

Reacties zijn gesloten.