Geldkraan PVV gaat dicht

brinkmanHier het wijzigingsvoorstel van de Wet subsidiëring politieke partijen. Met de nieuwe wet sowieso geen anonieme giften meer, maar wellicht ook geen giften uit het buitenland. Met andere woorden: bye bye zwaai zwaai. Misschien dat Geert nog even snel een rondje Israël/USA kan doen, maar dan is het feest voorbij. Hero Brinkman gaat het aanvechten bij het Europese Hof; anonieme buitenlandse financiering van de PVV vindt de PVV namelijk een mensenrecht. Mensenrechten PVV-stijl zeg maar. :mrgreen: Ze hadden namelijk nog niks met mensenrechten.

4 gedachten over “Geldkraan PVV gaat dicht”

 1. Haha, ik zag het bij Nova. Ik ben heel erg benieuwd op welke mensenrechten ze zich gaan beroepen in dit geval.

  Volgens mij bekritiseerde hij ook nog dat dit voorstel in achterkamertjes in elkaar gezet zou zijn. Van een partij die altijd zo kritisch is over achterkamertjes zou je toch wel enige transparantie mogen verwachten.

 2. Ik zag uw smiley hihi :mrgreen:
  Het enige wat steeds naar voren komt is de haat tegen de Islam, zogenaamd niet tegen de moslims, maar onderbuikgevoelwerkend dus wél.
  Waarom moeten Moslims zich in dit land bang gaan voelen?
  Omdat ze net als ik en vele mede Nederlanders de achterliggende gronden snappen.
  Waarom heeft de PVV zoveel neo-nazi aanhang?
  De PVV keert zich “af” van geweld, maar ook als het gaat om moslimtreitertje spelen?
  Nee, want die passen niet in onze maatschappij vindt hij.
  Laten we blij zijn als ze geen giften meer krijgen.
  Maar ik vraag me ook af waar die giften dan vandaan komen?
  Zou er een link kunnen zijn met neo-nazi partijtjes ❓
  Ik weet het werkelijk niet, dus ik zeg absoluut niet dát het zo is hoor. 😳

  IK zet zeker weten deze site op mijn sites.
  kerstgroetjes/adventgroetjes kan ook.

  😀

Reacties zijn gesloten.