Geert’s eigen glossy!

Ja, óf je gelooft het niet óf je vond het tijd worden 😮  Denk wel dat het zo goed is weergegeven voor Nederland.

Maar uiteraard heeft onze Geertje ook hier weer niet aan meegewerkt, het manneke wil helemaal niets van zichzelf laten zien. Wil graag alles geheimzinnig houden, waarom spuit hij zoveel vuil. Wat is er toch in dat geblondeerde hoofd gebeurd dat hij dat zo nodig vindt? Waarom altijd dat rancuneuze toontje over ‘links’, waarom heeft hij daar zo’n hekel aan dat het zijn persoonlijk kruistocht is geworden om alle ‘linkse’ mensen van Nederland als de vijand te bestempelen? Trauma’s uit zijn jeugd als half-Indonesisch jongetje? Ik weet het niet, maar ik weet wel dat meer boze jongetjes de geschiedenis van de wereld in zijn gegaan als boosaardig en te veel volgers hebben gehad, die een massa ellende hebben teweeggebracht. Hoop nog steeds dat dat hier niet gaat gebeuren.

8 gedachten over “Geert’s eigen glossy!”

 1. Hmm, als het gaat om vuilspuiten kan links er ook wat van. PVV stemmers zouden racisten zijn, tokkies, fascisten, mensen met een laag IQ enzo. Peter R de Vries noemt WIlders een gevaarlijke volksmenner. Die islamitische advocaat en Rabbae noemen Wilders kleine Hitler. Ik zou zeggen verbeter de wereld en begin bij jezelf. Een nieuwe fase lijkt aangebroken in de linkse “strategie” om Wilders te “bestrijden”. Marginaliseren lukte niet, criminaliseren lukte niet, demonisering, zoals bij Pim Fortuyn is grandioos mislukt. Nu de volgende zet: Belachelijk maken. Zal ook niet lukken, maar links is nu eenmaal hardleers.

 2. …dat het zijn persoonlijk kruistocht is geworden om alle ‘linkse’ mensen van Nederland als de vijand te bestempelen…
  Het is andersom. Iedereen die hem niet bevalt krijgt het plakkertje ‘Links’. Dat is makkelijker voor de mensen in het land, die hoeven dan niet verder na te denken. Er is toch al zo’n informatie-overload, er zijn toch al zoveel meningen en standpunten, je hoofd loopt er van om. En nu is er iemand die een einde maakt aan alle twijfel: jij bent niet dom, het zijn de anderen die het expres ingewikkeld voor je maken. En die anderen, die zijn ‘Links’. Het zijn demonen, en ze zijn van de Linkse Demonen Kerk. En hun voorganger is Demon Job Cohen, maar ook Pechtold en Femke zijn demonisch. Kijk uit voor de demonen en stem op mij.

 3. Manneke Pis Schreef:

  PVV stemmers zouden racisten zijn, tokkies, fascisten, mensen met een laag IQ enzo. Peter R de Vries noemt WIlders een gevaarlijke volksmenner. Die islamitische advocaat en Rabbae noemen Wilders kleine Hitler.

  Allemaal een voor een waar. Waar ligt je probleem dan?Zal ik je helpen?

  Bij Linda is het gezicht overal met botox opgespoten.
  Bij Wilders zijn blijkbaar de hersenen ermee ingespoten.

 4. Ja hoor,half Indonesisch jongetje?Zijn moeder is niet Indonesisch maar een Indische-Nederlander net als zijn oma.En ook is de vader(dus zijn opa) van zijn moeder een echte Nederlander dus dat kan helemaal niet.Waarom denk je dat in de artikel van die antropologe gesproken werd over Indische grootmoeder en niet over Indonesische?Er staat nergens in dat ze Indonesisch is.
  In Nederlands-Indië werden deze groep mensen met gemengd afkomst Indo- Europeanen genoemd en niet Indonesiërs.De meerderheid van de Indische Nederlanders zitten allemaal hier of Aus,VS,enz.Als ze allemaal waren gebleven dan zou Indonesië een grote Europese/Indo-Europese etnische minderheid hebben met een Nederlands/Indisch-Nederlandse cultuur,gewoontes,enz.
  Zelfs de meeste Indonesiërs weten dit.

 5. @Nexus: Steeds meer hoger opgeleiden stemmen PVV. De aanname dat de PVV louter uit Tokkies, fascisten en dergelijke zou bestaan klopt niet. Ik ben daar blij mee. Weer een poging om PVV-ers te marginaliseren en/of criminaliseren mislukt. Als jij echt een discussie/debat wil met Wilders, de PVV of de aanhang zou ik eens uit een ander vaatje tappen dan menen de enige en ultieme wijsheid in pacht te hebben.

 6. Manneke Pis Schreef:

  @Nexus: Steeds meer hoger opgeleiden stemmen PVV. De aanname dat de PVV louter uit Tokkies, fascisten en dergelijke zou bestaan klopt niet. Ik ben daar blij mee. Weer een poging om PVV-ers te marginaliseren en/of criminaliseren mislukt. Als jij echt een discussie/debat wil met Wilders, de PVV of de aanhang zou ik eens uit een ander vaatje tappen dan menen de enige en ultieme wijsheid in pacht te hebben.

  Maken de stemmen van zgn hogeropgeleiden de PVV minder facistisch …?? Hitler had ook doctoren en wetenschappers onder zijn aanhang … we weten allemaal hoe die de parij verbeterde , 😥 😥

 7. Ik las ergens dat de glossie satirisch bedoeld zou zijn. Maar dat kan ook een verkoopstunt zijn omdat de Dirk van de Broek het ding niet wenste aan te kopen.

Reacties zijn gesloten.