Geert Wilders wraakt rechters.

Geert vindt dat de rechters partijdig zijn en heeft ze gewraakt. Dat wil zeggen dat hij vindt dat ze hem niet meer onpartijdig kunnen beoordelen. Tja, het gemiereneuk met potloodstreepjes is begonnen. 12 uur gaan ze verder.

Dit onder gejuich van PVV-aanhangende Telegraafreageerders die nu gewapend ten strijde willen trekken: 😆

een regelrechte schande wat deze rechtbankpresident heeft gedaan.zo spreek je toch niet. natuurlijk is dit een politiek proces zonde renige rechtsgrond;kijk wie er weer protesteren voor de gebouwen, wa teen eerlijke houding kennen de linkse tegenstandrs en aanklagers. een schande dat wilders terecht staat en dat alle moslim uitspraken van terreur opruiing en intolerantie onbestraft bleven. er is heir maar 1 juiste uitspraak; onontvankelijk verklarne en snel! IK BEN BEREID OM GEWAPEND MIJN VRIJHEID OP TE EISEN!
pvv, nl | 11:08 | 04.10.10

22 gedachten over “Geert Wilders wraakt rechters.”

 1. Wel mooi om te zien dat die Wilders nu eens netjes rechtop moet zitten, in plaats van met een smalende blik onderuitgezakt in de kamerbankjes.

 2. De SA staat al in de startblokken, zie ik. Een paar jaar lagere school zou de geciteerde reaguurder trouwens niet misstaan. Nou ja, een Telegraaflezer…

 3. Even zonder dollen, de voorzitter van de meervoudige kamer heeft Wilders een bot gegeven om op te bijten. Met dit als resultaat.

 4. Inderdaad, beetje domme opmerking van een voorzitter in zo’n beladen proces, heel erg jammer. Mijn eerste gevoel bij die opmerking was ‘dat wordt nog een lastig proces voor Wilders’, dus het was wel degelijk een gekleurde opmerking.

 5. Hoe kan het en wat jammer dat Moors een mega judische faux pas beging.

  Wat ik er van gezien heb doet Moszkowicz qua beledigen niet onder voor Wilders maar dan stiekum.
  Hij permitterde het zich om onderdrukt zijn lachen nauwelijks in te houden toen Moors aanklacht
  Koran /Donald Duck voorlas.
  Hij dacht zeker dat hij op RTL Boulevard in plaats van als strafpleiter in de rechtbank zat.
  Ook weer jammer dat Moors toen niet ingreep aan Moszkowicz vroeg om met de rechtbank te delen wat daar zo leuk aan was.

 6. Ik zu niet weten, waarom een rechter niet mag reageren op het gedrag ter zitting van de verdachte, van wie het bekend is, dat hij zoveel mogelijk elke open discussie met critici uit de weg gaat. De paus heeft daar sinds anderhalve eeuw een oplossing voor. Hij heeft zich onfeilbaar laten verklaren.
  Wilders is de paus niet!

 7. En dan wil de pvv ook nog eens de tweede-kamer agenda uitstellen. We gaan toch niet een fractie-uitje faciliteren? Gerdi verbeet vragen of we donderdag vrij mogen om naar de efteling te gaan?

 8. Huib schrijft om 7:35 het volgende: “……. Ik zu niet weten, enz. enz…..”
  Waarschijnlijk bedoelt Huib dat hij het niet zou weten. Nou Huib, je weet het inderdaad niet, dus had je beter op een vragende manier, danwel helemaal niet kunnen reageren. Laat het maar aan de wrakingskamer over, en als zij Wilders in het gelijk stellen, kun je misschien wel weer op een andere manier je anti-geluiden laten horen.

 9. Huib Schreef:

  Ik zu niet weten, waarom een rechter niet mag reageren op het gedrag ter zitting van de verdachte, van wie het bekend is, dat hij zoveel mogelijk elke open discussie met critici uit de weg gaat. De paus heeft daar sinds anderhalve eeuw een oplossing voor. Hij heeft zich onfeilbaar laten verklaren.
  Wilders is de paus niet!

  Tja, een Führer is altijd onfeilbaar, per definitie.

  Echter wat me nu boeit is – zijn er ook verzoeken geweest tijdens de Nuremberg proces om de rechters te wrakken?

 10. vind ik overdreven. Dolfie was niet aanwezig op het neurenbergproces; bevond zich al in de eeuwige jachtvelden

 11. Nee de fascisten hadden t toen eerder moeten opgeven maar ja he

 12. Wat zou de held uit Venlo er trouwens van vinden, regelmatig vergeleken te worden met die man, die zo bekend is geworden door zijn ultieme criminele carriere. Vind hij het niet erg, of wordt hij er toch een beetje bang van? Misschien dat zijn aanhangers daarom de laatste tijd bezig zijn met geschiedvervalsing.

 13. Zeno Vanhandsaeme Schreef:

  @11: Was er toen een regering die gedoogd werd door de beklaagde?

  Nee, wel zaten de helft van de lui die aangeklaagt hadden moeten worden al weer / nog steeds in machtsposities ….

 14. Beste Janjan,

  Je weet wel, de bewering dat Dolf zijn socialistische vrienden naar de gaskamer gestuurd heeft. Dat Dolf een vriend was van Willy Brandt, en nog meer van die onzin.

Reacties zijn gesloten.