23 gedachten over “Geert Wilders (PVV) heeft gelijk, hij is niet de nieuwe Hitler”

 1. Even een toelichting, omdat Wilders net een juridisch truucje heeft uitgehaald.

  Den Groten Lijder heeft openbaar zijn volgelingen aangemoedigd hem een smoes te geven voor zijn handelingen. Wat de xenofoob-racistische tokkiemeute meteen deed.

  In een denkbaar juridisch proces straks over zijn uitspraken, op deze punt, zou Wilders dan kunnen pleiten dat hij niets anders doet dan de wensen van zijn volgelingen herhalen en opvolgen, als extreem-rechtse politicus zijnde. (hoewel het over gewone uitlokking ging, moet de rechter op deze punt verklaren of het strafbaar feit is of niet).

  Nogmaals mijn standpunt van afgelopen jaren: de volgelingen van Wilders, zijn tokkie lynchmob, zijn het groter probleem.

 2. Nog iets onder het aandacht: toen ’s een keertje de laatste dagen Wilders voorover boog en een dikke scheet gaf, viel tegelijkertijd Joost Eerdmans zijn reet uit midden in leefbaar Rotterdam. Is het u opgevallen? 🙂

  Dit was even voor de afwisseling van de Marokkanen-grapjes.

 3. Ja eerdmans wil rotterdam pakken

  Fouilleren op straat
  Werkkampen
  Asokampen
  Uitzetting van criminelen
  Hogere straffen
  Flying squads
  Thuiscontroles
  Actiever uitzettingsbeleid
  Asodorpen
  Patseraanpak(allochtonen in auto’s)

 4. En Rotterdam teruggeven aan de Rotterdammer???
  Zero tolerance in de wijken.
  Allochtonen verplicht aanpassen…
  Rotterdamse in heel Rotterdam invoeren,leerbaar wil hoogopgeleide academici in de stad hebben.zijn kiezers zijn dat niet in ieder geval….
  Allochtonen moeten respect hebben voor andere culturen??????
  Leefbaar wil af van gemekker over discriminatie….

  Bekijk hun griezelige standpunten op hun site…Wordt gezellig zo in Amsterdam Rotterdam en almere

 5. Rotterdamse moet zijn rotterdamwet..waarmee je geen huurwoning krijgt in wijken waar burgers met laag inkomen niet welkom zijn.

 6. Dat W nou gewoon eens zegt -hij zegt toch alsmaar dat hij dat bedoelt- dat hij rotmarokkaantjes hier als alle crimineeltjes wil aanpakken en dat hij immigratie niet uit de hand wil laten lopen. Dan kunnen we hem misschien duidelijk maken dat hij daar dan gewoon eens aan mee moet gaan doen. Nu laat hij een hele meute minder,minder etc Marokkanen brullen. Op grond van wat hij ook beweert was het hem beslist ook nog gelukt om de meute minder,minder etc moskeeen te laten brullen en geen,geen etc moslims=islam. Of komt dat nog? Ik denk dan wel automatisch aan een zee van deinend Siegheilgebrul met geheven rechterarmen..en een brulaap achter een katheder..En laat W nou op die brulaap lijken.

 7. Klopt. Wilders is niet de nieuwe Hitler. Wilders is de oude Hitler maar dan geblondeerd. Waarschijnlijk om niet herkend te worden! Jammer, als Geert Hitler een imitatie van Jozef Goebels weg gaat geven valt hij door de mand. We hebben je echt wel herkend Geert H!!

 8. Erg belangrijk in het artikel van de Volkskrant (http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2784/Verkiezingen/article/detail/3619179/2014/03/20/Duits-persbureau-vergelijkt-Wilders-met-Goebbels.dhtml) is wat Wilders zei :

  “Hij wijst erop dat hij ‘minder Marokkanen’ wil bereiken door de immigratie uit islamitische landen zoals Marokko te beperken, via vrijwillige remigratie en door criminelen met een dubbele nationaliteit het land uit te zetten. ‘Daar is niks mis mee, integendeel. ”

  Dit is dus exact het originele idee van de Nationaal Socialisten voor de behandeling van de Joden. Pas toen dat niet haalbaar bleek begon men met het doden van deze groep mensen in de samenleving.

  Ken uw geschiedenis.

 9. “Het kan mij niet snel genoeg gaan.”

  De held, niet beseffende dat juist die door Natte Neel geplaatste zaken verstrekkende gevolgen voor iedere burger, incl. ‘Henk en Ingrid’, zal gaan hebben.

  Verander je naam naar Mesjogge, dank alvast.

 10. Sorry maar iedereen die Wilders met hitler vergelijkt , jullie hebben geen hersens.

  Kijk eens naar landen waar moslims zijn, en kik wat ze doen met dat land.

  Weet dat de islam keert dat alle ongelovigen :

  À, bekeerd moeten worden naar islam
  B; slaaf genaak moeten worden door moslims
  Of c; gedood moeten worden.

  Dit staat letterlijk in de koran. Hoe blind wilt Nederland nog blijven?

  Ook mogen moslims liegen voor de islam , dat heet taqqiya

  Daarin staat dat wanneer moslims in de minderheid zijn dat ze tolerant moeten spelen, maar zodra zOdra ze in de meerderheid zijn moeën ze het van dezelfde taqqiya overnemen waar ze zijn.

  Het doel van de islam is niet moslim landen overnemen en ze naaien ons met ons eigen beleid

  En al die idioten die maar tolerant blijven jullie hebben geen hersens.

  Blijf lekker tolerant. Terwijl Geert Wilders in een gevangEnis leeft alleen zodat wij in de toekomst geen last hebben van de islam.

  Wisten jullie dat moslims een fan waren van hitler? Alleen naam wat hij met de jOde. Deed?

  Jullie weten niks . Ook is Mohammed een pedofiel en maakte hij mensen dood omdat ze geen moslim waren.

  Is dat tolerant?

  Kijk eens rond in de wereld wat moslims doen. Ze verkrachten niet moslims beroven hun.

  Dit alle aal omwille van een boek wat nooit bewezen is. Met een onzichtbare god in de hemel.

  Nee wij moeten de islam wereldwijd verbieden. Het is een geloof met alleen maar haat racisme en nog meer negatieve dingen.

  Maar blijf lekker tolerant kunnen jullie over en paar jaar lekker in een theedoek lopen en alle mannen. Kunnen homo’s hasj terwijl ze een jurk dragen.
  Ook mag je in de islam vriuwen verkrachten en je slaven ook.

  Welk geloof vertelt je nou dat je slaven mag hebben? En dat je voor een geloof mag liegen?

  De islam.

  Weet iemand waarom de wet in yemen niet veranderd kan worden? Omdat moslims pedofielen zij. Die maar al te graag met kleine meisjes trouwen en seks hebben.

  Kijk maar naar Mohammed de nepste profeet ooit, hij trouwDe een 6 jarig meiden en neukte haar toen ze 9 was.

  Alle informatie komt uit de Koran zelf. Dus noem mij niet haatdragend omdat ik feiten constateer .

  Vecht tegen de islam. Want dat wordt nog de ondergang van de vrije wereld , want moslims willen onze vrijheid van meningsuiting ontnemen, omdat een niet bewezen boek met een onzichtbare god dat vertelt.

  Lolol sta op tegen de islam.

  Viva Wilders eindelijk iemand die de waarheid spreekt. Itt de rest van de politiek

 11. Lazer op, sneuneus. Je blaat enkel anderen na, en je non-argumenten zijn niet meer dan dat: non-argumenten – welke ook nog eens stuk voor stuk ontkracht kunnen worden. Iets wat al keer op keer is gedaan.

  Overigens is je getoonde kennis van de Nederlandse taal van een zeer laag niveau. Iets wat zeker niet vreemd is bij de PVV-trolletjes die hier zo af en toe hun bruine drek komen verkondigen.

 12. Voor de vrijheid,

  Achhhhh erg aandoenlijk zo kinderlijk en fantasievol geschreven,met schrijffouten erbij ook nog.
  Kinderlijke onschuld bijna

  Nou doerak ga nu maar rtl boulevard kijken met mama en de hond op de bank,staat het eten al op tafel?berg peen en uien met een sloot vet en twee vette rookworsten van dubieuze fabricage.

  Nou ga daarna naar je kamertje zeg u zij de glorie tegen de poster van geert boven je burootje,lekker onder je ajax/feyenoord dekbed en droom maar lekker.

 13. Voor de vrijheid? Voor de leugen, eerder. Zeg eens, de koran, evenals de bijbel heeft zo’n makkelijke indeling in soera’s. Doe eens even de soera’s waarvan je beweert dat er allemaal wel niet in de koran staat. En vergeet niet dat er zoiets als de hadith bestaan, maar dat is niet koran. Mohammed en Aisha, bijvoorbeeld.
  Moewlijk heij?
  Jongen, je moet niet alles geloven wat je op het internet vind, maar zelf eens gaan rechercheren. Als je dat gedaan hebt, kom dan maar eens terug.
  En als je toch bezig bent, lees dan ook maar de bijbel en de gruwelverhalen die daar in staan.

 14. @Voor de vrijheid, ben je inderdaad eindeloos.

  “”Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I’m not sure about the the universe.”-Albert Einstein

Reacties zijn gesloten.