Geert Wilders naait zijn eigen kiezers weer oor aan

PVV-leider Geert Wilders koos gisteren, niet voor het eerst, de aanval op het minderheidskabinet van VVD en CDA, dat door hem wordt gedoogd. Hij zegt zich ernstig te storen aan de ‘eurofiele’ begroting voor volgend jaar. Wat hem betreft wordt 2012 het jaar van de waarheid.

Linksom of rechtsom, Wilders accepteert uiteindelijk wel extra bezuinigingen. Een beproefde tactiek van hem is om de aanval te kiezen en daarmee de aandacht af te leiden van zaken die hem minder welgevallig zijn, zoals extra bezuinigingen. (Wilders zal extra bezuiniging wel pikken – Trouw)

Precies en dat laatste zou eens meer in de media onder de aandacht gebracht moeten worden! Hij moet gewoon keer op keer in zijn hemd gezet worden omdat hij echt een Keizer zonder kleren is. Het is alleen maar geschreeuw en verder niks. Geen visie, geen ideeën, geen beleid. Alleen maar gekrijs van een jong dat zijn zin niet krijgt.
😥

5 gedachten over “Geert Wilders naait zijn eigen kiezers weer oor aan”

  1. Daar ligt nou precies het probleem. Veel media (OOK KRAPUUL) trappen er steeds in. In plaats van te koppen waar het echt om gaat (pvv acepteert bezuinigingen) maken jullie ook een kop over de woorden van Wilders.

  2. Mischien tijd voor een nieuw spreekwoord ” Je kan door de oren de Henk niet meer zien “

  3. het word eens tijd voor wilders om een andere baan te zoeken
    een politiek baan is zekker te zwaar voor wilders
    te veel stres is ook niet goed voor hem
    weet een goede baan voor hem, waarom word hij geen vlaaimaker!! ( in limburg )

  4. @1 Nah, ‘bezuingingen’ in kop gaat niet werken, daar kijkt niemand van dat volk meer van op. Trouwens als je verder leest, dan zie je wel degelijk staan dat hij akkoord zal gaan met de bezuinigingen. Tenzij je een ‘koppensneller’ bent natuurlijk, dan niet. 8)

Reacties zijn gesloten.