Geert Wilders krijgt Finse concurrentie

Nou, volgens mij kan Geert hier nog wat van leren. Hierbij vergeleken is Geert toch maar een schoothondje 😀 Maar deze man zal misschien andere geldschieters hebben?

Een naam om op te letten dit weekeinde: Jussi Halla-Aho. Dit is een 39-jarige Finse slavist, een bescheiden man die op zijn website vertelt dat hij het liefst Tolkien leest, maar op zijn blog (Fins) hard uithaalt naar asielzoekers en de in zijn ogen veel te lakse immigratieregels. De cijfers rondom immigratie en asiel laten zien dat de problemen in Finland minder groot zijn dan in de meeste andere Europese landen. Maar Halla-Aho voorziet ,,een ring van brandende getto’s” rondom de Finse steden.

Update 18 april 2011: Grote winst Finse nationalisten bij parlementsverkiezingen ‘consequenties voor noodfonds’

3 gedachten over “Geert Wilders krijgt Finse concurrentie”

  1. Ok.. geen Noodhulp aan Portugal best.

    Maar dan moeten ook al die Finse Pensionados terug. Want dat zijn er nogal wat daar. Mijn Finse Vriendin (Nee niet VRIENDIN maar en vrouwelijke vriend) haar Oom, haar Grootouders aan moeders kant en vaders kant en de moeder aan stiefvaders kant zitten ALLEMAAL in het zelfde dorpje in Portugal. Dus ja, dan is het logisch dat Portugal dan ook zegt van “Dikke vinger, geen zonnestraaltjes meer voor mensen met atritis”.

Reacties zijn gesloten.