Geert Wilders keek tandenknarsend toe

De Grote Lijder is op verkiezingstournee geweest in het Noorden. Op zich al een heldendaad. Maar hij dacht daar even op zijn geheel eigen wijze de stemmers te mobiliseren. Pech! Ging niet lukken. Die Noorderlingen zijn toch wat verstandiger dan die Zuiderlingen die zich massaal door zijn gebral mee laten slepen.

Ik moest ook vreselijk lachen om de foto bij het artikel 😀 Ik zie en hoor hem zuchten en gun hem er daar nog heel veel van!

Heel Gallië? Nee,…….. 😀

2 gedachten over “Geert Wilders keek tandenknarsend toe”

  1. Klimaattechnisch gezien gaat het compleet tegen mijn gevoel in, maar als ik dit lees ga ik er toch over denken om eens 200 km noordelijker te gaan wonen.

  2. #2 Ja de Noordelijke Unie, onafhankelijk van de rest van het echte Nederland 😥 😀 Gaat er echt komen, ooit.

Reacties zijn gesloten.