Geert Wilders is een echte oranjeklant

Marcel Hulspas over wat dingen die Geert Wilders niet doet en wel zegt te doen. Dit keer over de bezuinigingen van het koningshuis. Volgens mij vindt Geert dat Bea mag emigreren naar een ver-weg-land, maar toch steunt hij een loonsverlaging NIET! Hij steunt nu ook al de eventuele voordracht van Donner! Hoe lang blijft zijn achterban als een stelletje malloten staan klappen voor Geert zijn verraaierijen? Wanneer worden ze een keer wakker? Of krijgen ze elke dag hun PVV-drugs en slikken die braaf?

1 gedachte over “Geert Wilders is een echte oranjeklant”

  1. Tja, er zit nu eenmaal een verschilletje tussen wat roepen en de realiteit. Maar ik moet toegeven dat het knap is hoe Geert tot nu toe alle gedraai zonder electorale schade bij Henk en Ingrid door de strot weet te duwen. Rutte mag blij zijn met een gedoogpartner die dat vuile werk voor hem opknapt.

    Wanneer worden Henk en Ingrid wakker? Wel, ik denk zodra de pensioenen zo meteen zwaar verlaagd gaan worden. De categorie 55+ die dan vooral het haasje is, is zwaar oververtegenwoordigd bij de PVV en we praten dan niet over 2% inflatiecorrectie maar over inkomensdalingen van 10-15%. De wereld van verschil met het beloofde “65 blijft 65” wordt dan ook voor Geert niet meer recht te lullen.

Reacties zijn gesloten.