Geert Wilders is bezorgd om het niveau

Vandaag had Geert Wilders het over het niveau van Tofik Dibi, die de PVV (eindelijk!) een stelletje racisten had genoemd in een tweet.

PVV-leider Geert Wilders reageerde laconiek op de uitlatingen van Dibi. “Dit toont aan op wat voor niveau hij functioneert. Ik ga niet terugschelden”

Nee, ‘bedrijfspoedel’, ‘huilie huilie’, ‘kopvoddentaks’ en ‘doe effe normaal, man!’ zijn inderdaad uitspraken op het niveau van een Thorbecke, een Abraham Kuijper of een Drees uit de mond van deze Venlose schoolpleinterrorist, aan het syndroom van De la Tourette lijdende geelkuifkaketoe,  omhooggevallen avondcursusbankhanger en carrièrexenofoob.

5 gedachten over “Geert Wilders is bezorgd om het niveau”

 1. Tofik Dibi maakt een opmerkelijke groei door als eigentijds politicus. Hij kan de kunstjes dan ook van dichtbij afkijken van grootmeester Wilders. Tofik is een toffe peer, ik hoop dat hij nog eens van partij wisselt zodat ik e.v.t. ooit op hem zou kunnen stemmen.

 2. Nicky Schreef:

  Tofik Dibi maakt een opmerkelijke groei door als eigentijds politicus. Hij kan de kunstjes dan ook van dichtbij afkijken van grootmeester Wilders. Tofik is een toffe peer, ik hoop dat hij nog eens van partij wisselt zodat ik e.v.t. ooit op hem zou kunnen stemmen.

  Meen je dit nou of is dit sarcasme ? Zijn tofheid vertaalt zich iig niet in zetelwinst voor zn partij. Tofik hoort tot de categorie “met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig”.

 3. Beste meneer Wilders, uw aanbidders zijn niet al te nozel, maar in uw geval is de term “racist” geen scheldwoord maar gewoon een vaststaand feit.
  U kunt dus niet eens TERUG schelden.

 4. Henk Veldman Schreef:

  maar in uw geval is de term “racist” geen scheldwoord

  Als je de geestelijk inspirator van Breivik maar een “aan het syndroom van De la Tourette lijdende geelkuifkaketoe” noemt, is het inderdaad eerder een compliment dan een beschuldiging. Geef dit eerlijk toe! 🙂

 5. Wilders kan niet terugschelden, hij begint altijd en als een ander begint, weet hij niet wat hij moet doen. Maar L, heb vreselijk gelachen om je beschrijving, die houden we er in!!!!!!!

Reacties zijn gesloten.