Geert Wilders: hoe een zieke politicus zichzelf in de weg zit

 

Je hoeft weinig woorden vuil te maken aan de islamziekte van de Grote Leider van de Stichting voor het Verbieden. Zijn eigen Kamerleden en kiezers worden er wanhopig van. Zijn ze lekker inhoudelijk bezig, graaibonussen honderd procent belasten en Libiërs afkatten, komt hun ongeleid kanon weer omhoog van de bank van de psychiater om aan te kondigen dat hij, de specialist op dit terrein, een onthullende reportage gaat maken over een woestijnprofeet uit de zevende eeuw.

Mooi stuk én oplossing van Frans Verhagen.

7 gedachten over “Geert Wilders: hoe een zieke politicus zichzelf in de weg zit”

 1. Ach, Wilders wil gewoon zijn door de staat betaalde lijfwachten zeker stellen.

  Ik acht het ook mogelijk dat hij een contract heeft met een of meer van zijn geldschieters om minimaal 2-3 anti-Islam films te maken.

 2. Je gaat je echt afvragen wat die figuur nou nog meer moet doen alvorens men hem massaal laat vallen.
  Al gaat ie nakend op de dam op een koran zitten schijten, H&I vinden het allemaal best.

  Ik bedoel neem nou Verdonk die werd destijds door haar stemmers in 1 keer rücksichtlos gedumpt, ok dat mens deed behoorlijk vreemd maar die maakte het niet zo bont als deze rare snijboon ( ehmmm nou eigenlijk ook weer wel een beetje maar dan op haar manier )
  😕 😕 😕

 3. PVV daalt in peiling na aankondiging Fitna 2

  De PVV is twee zetels in de peiling gedaald nadat Geert Wilders deze week een vervolg op zijn film Fitna had aangekondigd. Het aandeel PVV-stemmers dat zegt opnieuw PVV te stemmen is gedaald naar een dieptepunt dat sinds 2006 niet meer is voorgekomen, namelijk 79 procent. De PVV staat nu weer op 24 zetels. Dat is net zoveel als de partij daadwerkelijk in de Tweede Kamer heeft.

  Achttien procent van de PVV-stemmers vindt dat de film zijn doel voorbij schiet. Ongeveer evenveel PVV-stemmers vinden het niet goed dat de film er komt.

  Van alle Nederlanders vindt twee derde het niet goed dat Wilders met een vervolg op Fitna komt, volgens 58 procent schaadt Wilders zo de internationale positie van Nederland en 56 procent vindt dat Wilders met de film zijn doel volledig voorbij schiet. Twee derde denkt dat Wilders de film alleen maakt om weer aandacht te krijgen.

  meer: http://binnenland.nieuws.nl/636238/nederland_kritisch_op_aankondiging_fitna_2

 4. Jan Schreef:

  Je gaat je echt afvragen wat die figuur nou nog meer moet doen alvorens men hem massaal laat vallen.

  Na de beruchte blunder met de “gratis vlinderjachtvakanties voor criminele Marokkaanse hangjongeren” (niet gratis, geen vlinderjacht, niet crimineel en geen hangjongeren) vonden veel mensen -ook aan de rechterkant van het politieke spectrum- dat Wilders zich beter uit de politiek kon terugtrekken. Na zó’n enorme fout zou niemand hem immers nog serieus kunnen nemen.

  Helaas…. 😛

 5. #4 – ik krijg gelijk antwoord, dank je 😉 maar een paar zeteltjes is nog niet zo spectaculair als wat TON toen inleverde, dus voor die 1,5 miljoen stemmers is er geen alternatief na de PVV. Triest hoor mensen.

 6. het wordt tijd dat ie weer naar de kapper gaat, wordt grijs..even een blonde pakking..

 7. Heb niet alles goed gevolgd omtrent Geert Wilders de afgelopen tijd. Maar hoe kan hij vrijgesproken zijn. Vrijheids van menings uiting is tegenwoordig anderen beledigen & totaal geen respect tonen voor andere cultuur. Als je hem op tv ziet debateren schaam je je haast dat je een Nederlander bent. & ben ik haast bij dat ik niet meer in Nederland woon.

Reacties zijn gesloten.