Geert Wilders en snoepreisjes

Dit is een gastbijdrage van Piet Ahmet.

Wilders stelt het bezoek gênant te vinden. “Ik ga nooit mee met snoepreisjes naar exotische oorden. Gênant, zo’n luxe snoepreisje op kosten van de belastingbetaler, terwijl de Nederlandse burger de pijn van een economische crisis voor zijn kiezen krijgt”, laat de PVV-leider weten.”

Welja blonde lijder kraait weer eens een keer en Henk en Ingrid slikken het als zoete koek. Wilders, die vaak zelf naar het buitenland gaat waaronder natuurlijk Israël en de VS, noemt deze reisjes werkbezoeken! Nee het zijn snoepreisjes om te roeptoeteren over de Islam en de moslims zodat zijn financierders weer met bakken geld over de brug komen, hij lekker buiten bereik van het Nederlands recht zonder zich ervoor te schamen haat mag zaaien en mensen mag beledigen! En hoe zat het ook alweer met de beveiliging van de blonde lijder? Oh ja…. daar betalen wij handenvol belastingcentjes aan! Nee dat komt niet uit de zakken van de mensen die het tijdens deze economische crisis voor de kiezen krijgen!

5 gedachten over “Geert Wilders en snoepreisjes”

  1. eh… waar gaat Greetje Wilders op 12 mei naartoe?
    Snoepreisje naar de States!

  2. Alsof het mogelijk zou zijn om met zo’n griezelige engerd op een tropisch eiland te ‘chillen’….

  3. Daar heb je weinig kans toe, je wordt er uit geknikkerd door de bewakers.

  4. Als hij net zo bleek is als zijn haar…… Casper het onvriendelijke spook!

  5. Nee Geert, je mag gewoon niet komen. Ze zijn op Aruba het gedrag van de razende tierende dronkenlap Hero Brinkman nog niet vergeten ;).

Reacties zijn gesloten.