Geert Wilders doet verrassende uitspraak

‘Niet Henk en Ingrid treffen, wél linkse hobby’s’ aldus het Orakel uit Venlo.

Godallemachtig, wat moet die man toch moe van zichzelf worden. Een langspeelplaat met een opname van een metronoom is afwisselender, in het ontwerp van een stoeptegel zit meer denkwerk, de schuurmachine van de buren is minder vervelend om aan te horen, het besturen van een Volvo 340 moet interessanter zijn dan voortdurend de uitspraken van Geert Wilders te moeten doen.

4 gedachten over “Geert Wilders doet verrassende uitspraak”

 1. nou deze idioot kan er ook wat van
  wat een ACHTERLIJK land

  Rutte vindt dat de samenwerking met gedoogpartner PVV goed verloopt en heeft “geen enkele aanleiding” aan te nemen dat dit volgend jaar niet zo is. Dat zei de premier vanmiddag op zijn wekelijkse persconferentie.
  Rutte reageerde op opmerkingen van Wilders eerder vandaag. Zo noemt de PVV-leider de Miljoenennota in NRC Handelsblad “een eurofiel stuk”. Tegenover de NOS noemde Wilders de samenwerking met VVD en CDA “een verstandshuwelijk”. “Het is onze intentie om het kabinet de rit uit te laten zitten, maar niet tegen elke prijs”, aldus Wilders.

  http://goo.gl/O9Ilu

 2. De gewone man heeft al genoeg voor de kiezen gehad he geert?daar komt nu Korten van de huurtoeslag en zorgtoeslag bij plus de omhooggaande premie voor ziektekosten ook nog voor de keizen van de gewone man..
  En geert, ontwikkelingshulp is GEEN hobby maar menselijk opgevoed fatsoenlijk gedrag,en dat heb jij niet genoten.

 3. ‘k Doe alvast een voorspelling.
  We moeten áf van Europa op zeer korte termijn en zo niet moeten we áf van de wereld!

Reacties zijn gesloten.