14 gedachten over “Geert Wilders beweert dat 2012 ‘het jaar van de waarheid’ wordt”

 1. De waarheid..WAT heb jij nog meer aan geheime agendapunten dan geert?ben benieuwd tot nu toe heb je geen enkele waarheid gezegd zelfs je haar is niet van je eigen,hoe krijg jij het zo gefond en zo vol van vollume?welke shampoo gebruik jij en wie is jou kapster?zelfs me vriendin lukt het niet zo vol en hoog te laten zonder haarlak en een babyliss krultang

 2. Och als iiikkk in de tweede kamer zat voor een of andere partij nou dan wist ik het wel..ohh ik ging ook me haar zo doen blond en opgetoeft en expres zo de kamer naar binnen wat zal dat hilarisch worden

 3. Geert Wilders ziet het goed.
  2012 wordt het jaar van de waarheid.
  Heb vraaggesprek gezien op rtlz.
  Moet zeggen , hij heeft mij overtuigd.
  Ik ben bekeerd.

  hahahaha

 4. Nou, als deze uitspraak profetisch blijkt, wat in hoge mate onwaarschijnlijk is, kan dat m.i. alleen maar betekenen dat die weerzinwekkende vlerk een spreekverbod aan zijn broek krijgt. Onwaarschijnlijk, zoals gezegd, maar ik ga toch alvast sparen voor de champagnefuif van de eeuw.

 5. Tsjee een hele site vanwege Geert Wilders? Hij zal wel vereerd zijn.
  Mensen, de man maakt wat tongen los (zoals zijn bedacht) Zo slecht als hier beweerd is hij nu ook weer niet geweest voor de samenleving en het open debat. Ben je voor roeptoeter, anders niet!

  Poldermodel is zo slecht nog niet, groeten.

 6. 2012 het jaar van de waarheid, waar heb ik dat meer gehoord?!? Volgens mij kijkt hij te veel illumintatie videotjes op YouTube:-)

 7. rikkert de ruftert Schreef:

  …Zo slecht als hier beweerd is hij nu ook weer niet geweest voor de samenleving…

  Dat is ie wel degelijk. Door zijn soort geroep zijn er in Oslo al mensen vermoord. Hoe zou jij het vinden als ze jouw kind doodschoten en dan vervolgens roepen dat een van de oorzaken “zo slecht nog niet was”?

 8. @ Aenima: Pluto is een in 1930 ontdekt hemellichaam in ons zonnestelsel dat tot 24 augustus 2006 werd geclassificeerd als PLANEET en sindsdien als dwergplaneet. Op 13 september 2006 kreeg Pluto ook een nummer in de catalogus van planetoïden; namelijk 134340. De dwergplaneet is vernoemd naar de Romeinse god van de onderwereld, Pluto.

 9. 2012 jaar waarin wilders tegen het kabinet zegt: zo nu is het genoeg nu die anti islamitische wetten meteen invoeren,treinen klaarzetten,moskeeen afbreken,moslims eruit,ghetto’s creeeren of ik trek de stekker eruit..of ik trek geen stekkers uit ik blijf lekker in het pluche en als jullie mijn orders niet uitvoeren tegen de moslims ga ik jullie priveleven naar buiten gooien,mijn geheime sponsors hebben wel veel info over jullie waarmee ik jullie nu al in de tang hou..dus pas op hoor anders komen jullie duistere sex en andere ongeinhobbys naar buiten..

 10. Hmm, schijnbaar is het parij-programma van de PVV op de maya-kalender gebaseerd. Vreemd, bij mij weten hadden de Kaninefaten en Batavieren (de veronderstelde voorouders van Henk en Ingrid) geen contact met Mexico. Zou Geert trouwens wel eens gelijk in kunnen hebben, ik zie in mijn glazen bol ook een waarheid en dat is de grote afgang voor de PVV in 2012. Dat hoop ik in ieder geval. Henk en Ingrid zullen toch ooit ook wel eens inzien dat Israel niet is geinteresseerd in de AOW leeftijd.

 11. Harry F. Kriele Schreef:

  Hmm, schijnbaar is het partijprogramma van de PVV op de maya-kalender gebaseerd. Vreemd, bij mij weten hadden de Kaninefaten en Batavieren (de veronderstelde voorouders van Henk en Ingrid) geen contact met Mexico. Zou Geert trouwens wel eens gelijk in kunnen hebben, ik zie in mijn glazen bol ook een waarheid en dat is de grote afgang voor de PVV in 2012. Dat hoop ik in ieder geval. Henk en Ingrid zullen toch ooit ook wel eens inzien dat Israël niet is geïnteresseerd in de AOW leeftijd.

  Het zit iets anders.
  Naar schatting hebben de afgelopen 2000 jaar zo’n 18 à 20 eeuwwisselingen plaatsgevonden.
  Helemaal precies weten we het niet omdat pas in 1795 het metriek stelsel werd ingevoerd. Daarvoor modderde men maar wat aan.
  De Kaninefaten en Batavieren bijvoorbeeld telden geen eeuwen. Jaren zelfs niet. Wel seizoenen. Ook de Noormannen schijnen een heel andere jaartelling hebben bijgehouden want nergens in hun geschriften staat dat “wij” de Noormannen hebben tussen 800 en 1000 van het jaar des Heren huisgehouden in Nederland.
  Zoiets ontkennen ze zelfs.
  Er gaan verhalen rond dat ene Bonifatius rond 754 dus zo’n 50 jaar eerder een boom hebben omgehakt en dat men toen na invoering van het Christendom is gaan tellen.
  Het is echter onwaarschijnlijk. Immers we weten allemaal dat we een Joods-Christelijke cultuur hebben en dus moet men rekenen dat het in het jaar 4515 is geweest dat die boom werd omgehakt. Echter het blijft een vermoeden. Immers pas in 800 (dus eigenlijk 4561) voerde Karel de Grote de leerplicht in waar rekenen als facultatief vak werd gezien. Veel nut had men er niet van omdat men toen nog het Romeinse talstelsel kende. En probeer maar eens C+V bijelkaar op te tellen. Dan krijg je CV dus 105, maar trek het eens van elkaar af? Of vermenigvuldig het maar eens. CxV is….?
  Veel waarschijnlijker is dat de moslims die zo rond die tijd hun ideologie begonnen te verspreiden waarbij ze alle Joden hebben vervolgd en uitgeroeid waarmee ze zijn doorgegaan tot aan het jaar 1945.
  Hadden ze dat niet gedaan dan hadden we nu zo rond 5772 geleefd.
  We kunnen er vrij zeker van zijn dat de PVV binnenkort eist dat we vanaf nu of vanaf de dag dat Wilders z’n Groep Wilders oprichtte de jaartelling veranderen. Zo niet dan dienen alle moslims naar hun inferieure niet westerse landen terug te gaan, de regering af moet treden en wij uit Europa stappen of zelfs uit de wereld omdat immers wereldwijd behalve in Israël de huidige jaartelling wordt gehanteerd wat in feite een vorm van islamisering is omdat moslims Jezus ook erkennen als de Messias.

Reacties zijn gesloten.