Geen tweede kerncentrale in Borssele

Het energiebedrijf Delta, dat klaarblijkelijk de door Verhagen gewenste kerncentrale in Borssele zou moeten gaan neerzetten, ziet het niet helemaal zitten. De komende jaren komt het er zeker niet van. Onder andere de overcapaciteit van de energievoorziening is reden voor dit uitstel dat gerust afstel mag wezen.

Zoals het onze vertrouwde nationale wethouder Hekking betaamt laat Verhagen weten naar aanleiding van dit afblazen dat er geen cent belastinggeld in een nieuwe kerncentrale gestoken zou worden. Dus ieder ongelukje of groot ongeluk met deze centrale zou een Lofzang op de Markteconomie worden. Dat weten we dan ook weer.

1 gedachte over “Geen tweede kerncentrale in Borssele”

  1. Ik heb sterk het vermoeden dat het alles te maken heeft met het feit dat wij eigenlijk extra kernwapens willen hebben, maar dan niet die geleverd zijn door de VS maar door Iran. Als bekend levert Iran tegen een veel schappelijker prijs dan de VS of Israël, die jaarlijks 30 miljard uitgeven aan die dingen. Dingen die voortdurend verouderen en dus steeds vernieuwd moeten worden. Al 40 jaar heeft Iran in het geheim kernwapens die ze weigeren te tonen, maar die wel een bedreiging vormen voor maar liefst de hele wereldbevolking behalve voor moslims. Je zult zien dat we over 50 à 100 jaar er achter komen dat de linkse elite op een heel slinkse manier aan kernwapens heeft proberen te komen.

Reacties zijn gesloten.