‘Geen nieuws = goed nieuws’ Nederlandse media?

Vermoord en al wat deze mensen krijgen is zeven regeltjes en een stel aanhalingstekens van de Nederlandse media.
Beestachtig vermoord vanwege hun religie en al wat deze mensen krijgen is zeven regeltjes en een stel aanhalingstekens van de Nederlandse media.

Ina schreef het hier al: de executie van drie moslims is voor de media in dit Ku Klux Land nauwelijks of geen nieuws.
De Volkschbruine Haat & Lasterbode schrijft op de voorpagina op het moment van dit schrijven (13.30 u vandaag) breeduit iets over ‘Sharia4Belgium’ en dan ook nog op een manier die spot met elke vorm van fatsoen en recht op privacy.

Nazi-krant de Telegraaf die ooit schreef over het ‘joodsche vraagstuk’ joelt op dit moment het een of ander over een vermeende ‘jihadist’ en niets tot nu toe over de moorden in de VS.
Het wel en wee van de voetbalclub van Spakenburg is voor zowel die nazi-krant als de NRC erg belangrijk hoewel de laatste tussen aanhalingstekens wel kort vermeldt dat er drie moslims vermoord zijn.

Het Parool tenslotte: op de home-page staart de tronie van Breivik-lover Holman je prominent tegemoet en hij heeft iets over ‘racisme’. Ik heb geen zin om de ‘wijsheden’ van de bewonderaar van een massamoordenaar die geïnspireerd door verdachte Geert W. tientallen kinderen heeft doodgeschoten tot me te nemen. Pas na goed kijken vind ik rechts in een lange lijst een link naar een berichtje waarin gesproken wordt over ‘zou vermoord hebben’ en de kop is alweer tussen aanhalingstekens. Het is wat: Het Parool, massamoordenaars en de liefhebbers en bewonderaars ervan.

Is het terughoudendheid en zorgvuldigheid, die manier van schrijven? Als dat zo zou zijn ware het te wensen dat de media wat terughoudender en zorgvuldiger waren bij hun welhaast misdadige gekakel over ‘sharia-wijken’ en ‘jihad-belt.’ Het is niet eens ‘welhaast misdadig’, het is ronduit misdadig zo selectief als de media hier zijn, zo leugenachtig en aanzettend tot en voortdurend bouwsteentjes aandragend voor wat straks een ontstellende tragedie met vele, vele doden gaat worden. Of heeft men werkelijk de illusie dat het bij slechts (steeds talrijker wordende) oproepen op feesboek en twitter blijft om maar moslims te verbranden, dood te schieten, aan bomen op te hangen en te vergassen?

Oproepen gedaan door schorem dat veelal meent daartoe gelegitimeerd te zijn door wat ze meekrijgen van politici, de media en ook de amusementswereld. We hebben het er vaak hier over gehad hoe de media fascisme faciliteren en mede aansturen op massamoord en etnische zuivering. Hoe dan ook, ik denk al met al dat de volgende cartoon aardig weergeeft hoe het ervoor staat wat betreft de Nederlandse media en hun interesse voor moslims die vermoord worden om hun geloof:

 Aldus de Nederlandse media

Aldus de Nederlandse media

Nederland wordt een steeds enger landje met zijn gelijkgeschakelde media in de rol van Radio Mille Collines.

1 gedachte over “‘Geen nieuws = goed nieuws’ Nederlandse media?”

  1. Pingback: Drie (MOSLIM) studenten doodgeschoten? Een ordinaire ruzie over parkeerplaatsen zul je bedoelen! | Krapuul

Reacties zijn gesloten.