Geen Nederlandse radio meer op de camping

De Wereldomroep, waarvan zoveel te maken zou zijn geweest al vanaf de vroege dagen van “het bestel” wordt afgeknepen.

Volgens algemeen directeur Jan Hoek sluit de Wereldomroep daarmee [met de bezuinigingen – red. Kr.] goed aan bij het beleid van het ministerie van Buitenlandse Zaken, dat ook persvrijheid en het uitdragen van Nederlandse waarden bevordert.

Het ministerie van buitenlandse zaken zal persvrijheid en “Nederlandse waarden” ongetwijfeld zonder enige ironie met elkaar in verband brengen.

4 gedachten over “Geen Nederlandse radio meer op de camping”

  1. Je bent toch zeker wel een liefhebber van de Waarheid, kameraad? Denk erom, hoor. Die 100 mensen die ontslagen gaan worden stonden de persvrijheid kennelijk ook in de weg.

  2. Nou zijn er een heleboel redenen waarom ik niet op campings te vinden ben. Als er op de campings geen Nederlandse radio meer te horen zal zijn is er in ieder geval eentje minder.

  3. #GJ Moet je toch eens een camping van Staatsbosbeheer proberen. Zo rustig en vredleievend, midden in de natuur. Nu het nog kan ! Want S-bosbeheer moet ook al bezuinigen en gebied verkopen, zul je zien dat er op die plekken straks ordinaire pretparken en tokkiecampings verschijnen.

  4. Tja – ik bedoelde de camping aan de Middellandse Zee of zo.
    En de Wereldomroep diende voor alarmoproepen – misschien is die functie een beetje door de technologie ingehaald.

    Toch vind/vond ik het wel wat hebben, in de verlatenheid midden op de Atlantische Oceaan plotseling luid en duidelijk de Wereldomroep te horen…
    Ik ben onverbeterlijk radioromanticus, ik beken.

Reacties zijn gesloten.