Geblondeerde Führer

Afgelopen donderdag had ik het voorrecht met de literaire roadshow ‘Puur Gelul’ te mogen optreden op het Bevrijdingsfestival in Den Haag. Het festivalmotto ‘zoek de grenzen van de vrijheid van meningsuiting’ had ik vertaald in een sketch die ging over de angst voor alles wat vreemd en anders is. Tja, dan kom je al snel uit bij de collectieve schijtbakkerij die je met name aantreft in de provincie Limburg, bakermat van de PVV.

Karel Kanits beschijft even zijn sketch op het Bevrijdingsfestival en wat hij zoal vindt van de vrijheid van meningsuitingideeën van de PVV. Is geen woord frans bij 😀

2 gedachten over “Geblondeerde Führer”

  1. Wat laat je je in de kaart kijken door over zo’n (tamelijk ondermaatse) conférence te gaan janken…

  2. Ik wist het wel :P…. eerst plaatjes van Mohammed en Dan Jesus en dan Hitler met Wilders vergelijken en Andersom. Daarna Mozes en Mohammed met Wilders vergelijken…. hej als we de grenzen van de vrijheid van meningsuiting op gaan zoeken :P. Het leuke is dat je dan een paradox krijgt… moet dit nu in de vrijdenkers ruimte als een anti Mohammed Cartoon, of niet ;). Hehe want het vergelijkt ook de PVV met de NSB:).

Reacties zijn gesloten.