Gays mogen Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) gaan bejubelen, fijn hè?

De minister van defensie komt meevaren op de gayboten de derde augustus. Nooit eerder vertoond, gaat dat zien. De eerste keer dat het MAG van de militairen. Lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders moeten zichzelf kunnen zijn op de defensiewerkvloer. Zodoende. Wat mij betreft eerder een reden voor een rouwstoet.

gay russia arrest
Rusland? Daar zegt de VVD niks van, handel is handel.

Het militaire personeel gaat op de boot oude uniformen uit vervlogen tijden dragen. Uit respect en dankbaarheid aan de Nederlandse samenleving is de boot tijdens de parade versierd in de kleuren rood, wit en blauw. De passagiers van de boot zullen tijdens de vaart herhaaldelijk de eregroet brengen aan het aanwezige publiek. Wat een feest zeg.

Wat mij betreft zinkt dat ding. Waarom gaan we niet met ons rug naar die rare boot staan? Waarschijnlijk is er toch niet veel kleding aan, dus een dikke drol richting die boot is er zo uitgefloept, even het reetvetertje een beetje opzij en hoppa. Allemaal in de gracht laten plonsen, prachtig. Oja, de stichting homosexualiteit en krijgsmacht bestaat 25 jaar, en die vinden het een prachtwijf dat mens van de VVD.

Ik niet. Ik moet niets van die VVD hebben, en ook niet van defensie. Ook niet van gays die staan te jubelen met nationale vlaggetjes. Maar ja, ik ben dan ook een rooie nicht die er niets meer van begrijpt. Toch zijn er gelukkig nog mensen die het bezoek van Poetin aan dit land gebruikten om tegen de anti-homowetgeving daar te demonstreren. Maar ach, Rutte en de kunnugin dronken lekker samen een glaasje. Hypocriete boel.

9 gedachten over “Gays mogen Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) gaan bejubelen, fijn hè?”

 1. Ze heeft gelijk dat ze meevaart, ons hele kabinet is immers bisexueel, ze n**ien de hele bevolking, mannen en vrouwen, maakt niet uit.
  En die gay pride? Van mij mag iedereen zelf weten met wie hij/zij naar bed gaat.
  Maar maak er dan geen vertoning van.
  Als je gelijke rechten wilt laat dan niet constant zien hoe je geaardheid is.

 2. @1 Gay Pride is niet alleen voor homoseksuelen. Als jij mee wilt lopen/varen om je heteroseksualiteit te vieren, dan mag dat best ;).

  Het is meer dat je viert dat je uit de kast bent, dat je jezelf bent, dat je mag zijn wie je bent. Dus je mag best meevaren hoor, vinden wij in het Regenboog kamp best wel leuk ;).

 3. @3: Dehnus:

  Psstt… heb je al een vriendje? Ik ben errug leuk namelijk, mag ik bij je komen wonen in Noorwegen? ; )
  Eerlijk is eerlijk, deze foto is uit mijn jeugd, en mijn pruik is nu een blauw/paars permanentje ( zoiets als hier, de tweede JvdH 😉 ) http://fashionistabarbieuk.com/2011/10/cover-loving-ponystep-issue-2-donatella-vs-edna/
  En ik wil in zo’n fjord (aan zee dus). En je moet rijk zijn, verder niks. Oja, en ik wil op Krapuul mogen kunnen blijven schrijven. Zo nu en dan.

 4. @4 Gaat je eigenlijk niks aan ;).
  Maar serieus dat zeg ik meestal als antwoord aan mensen die beginnen te zaniken over een pride parade. Je mag namelijk altijd best mee lopen, ook om je heteroseksualiteit te vieren. Alleen willen ze dat vaak niet ;).

 5. We moeten nog een paar goeie artikeltjes hebben over die ene keer dat mevrouw Gay Parade TEGEN het verbieden van de weigerambtenaar stemde puur om de SGP te plezieren terwijl het niet eens een kamermeerderheid opleverde.

 6. @7 Klopt, daarom heeft deze dame niets te zoeken bij deze manifestatie, ik hoop dat ze wordt uitgejoeld, maar denk het niet….

Reacties zijn gesloten.