‘Maatschappelijke betrokkenheid’ van de VARA: Gatverdamme!

Te gast in het programma van Jeroen Pauw:

2015-03-30 Te gast bij Pauw

Inderdaad: deze.

Ik weet niet of die Pauw en zijn redactie aanhangers zijn van het opkomend nazisme maar de frequentie waarmee dergelijk bruine drek aan zijn tafel zit doet me het ergste vrezen.

Wie er ook waren:

2015-03-30 Te gast bij Pauw 2

Nou vraag ik mij af of wat die andere vijf te vertellen hadden werkelijk zo belangrijk was dat ze zich daarvoor zo verlaagden om met een SS-verheerlijker in één programma te gaan zitten. Nou ja, van die PvdA’er snap ik dat wel: partij die nog nooit serieus stelling heeft genomen tegen het fascisme en de nazi’s van eigen bodem (‘bezorgde burgers wier zorgen je…’ enz.) maar van die andere vier! Hebben jullie die gore nazi ook netjes een hand gegeven? Gatverdamme!

Misschien – nee, ik weet het zeker – was het heel wat beter geweest die gore nazi uit België niet uit te nodigen (en for that matter ook die PvdA’er, laat die twee maar elders lekker samen in gesprek gaan zonder dat ze de huiskamers bevuilen met hun hersenspinsels) en het te hebben over hoe het komt dat een vier jarige kindje in Syrië denkt dat een camera een geweer is en zich….overgeeft.

Dat kindje, slachtoffer van een regime waarvan Halbe Zijlstra van de ‘PVV met leden’ bij nader inzien vindt dat ‘we’ het hadden moeten koesteren, was kennelijk wat minder belangrijk voor Pauw en zijn redactie dan het mensen verachtende gebazel van een SS-verheerlijker in een gesprekje met een PvdA’er. Nogmaals: gatverdamme!

2 gedachten over “‘Maatschappelijke betrokkenheid’ van de VARA: Gatverdamme!”

  1. Pingback: De BUK en Gavrilo Princip | Krapuul

  2. Pingback: Tsja politechef Bouman, dat krijg je met politiedocenten als Nico Groenewold | Krapuul

Reacties zijn gesloten.