Gaat het bunga-bunga land ook de burka verbieden?

Ja klinkt logisch, he? Een land waarvan de premier als een ouwe geile bok op 75-jarige leeftijd bunga-bunga feestjes geeft waar minderjarige meisjes geheel ontkleed, tegen betaling aan deel nemen. Zij worden NIET gedwongen, want zoals iedereen weet is de prostitutie een hartstikke leuk beroep dat alle vrouwen vrijwillig doen. Dit land gaat het dragen van de niqaab en de burka verbieden. Want dát is altijd gedwongen en dus vrouwenonderdrukking! Hypocriete zooi daar.
Trouwens, probeer maar eens een kerk in te komen met blote armen en blote benen, dat mag dan ook weer niet van zijne Pauselijke Schijnheiligheid.

Mag ik heeeeeel even? Ja hè?
😥

7 gedachten over “Gaat het bunga-bunga land ook de burka verbieden?”

 1. Voor een rechts populist als Berlusconi heeft het nog lang geduurd alvorens hij er mee kwam…..hij zit er toch al even…waarschijnlijk door onze blonde plaag ingefluisterd….

 2. Die grieten die aan zijn bunga bunga feestjes hebben meegedaan zijn niet met het pistool op het hoofd gedwongen deel te nemen aan zijn escapades, er werd een geldbedrag en wie weet een politieke carriere in een of andere gemeenteraad tegenover gesteld, dus daar moet niet zo dramatisch over worden gedaan. Het is in dit geval niet de boze Berlusconi versus de zielige bunga-grieten, beide partijen zijn in deze een ‘deal’ met elkaar aangegaan en ergens is dat eerlijker dan die hypocriete preutsheid hier in Nederland, waarin vrouwen zich zogenaamd ‘vrij ‘ noemen (hahaha, net echt) en er dus heel feministisch vooral niet geneukt wordt, wat daarvan krijg je aids en het is ook nog eens seksistisch. Seksualiteit is in Noord-Europa (en zeker in Nederland) iets van tabellen en grafieken, niet van passie en beminnen, zoals in andere culturen. In dat opzicht kan ik Berlusconi nog wel volgen. alleen is zijn opdringen van een kledingcode onder het mom van ‘vrouwenbevrijding’ nogal dubbel, gezien het feit dat hij vrouwen vooral als ‘decor’ voor zijn televisieshows ziet en hij zich anderzijds opwerpt als ‘bevrijder’. Alleen die raaskal van ‘de zielige bunga bunga vrouw’…. alsjeblieft, dat is leuk bij mensen die een hekel aan seks hebben of een schuldcomplex hebben ten aanzien van seksualiteit, maar hier was geen sprake van dwang, alleen van wederzijdse ‘dienstverlening’.

 3. #2 Tja, beminnen en leuke en lekkere seks, uit ervaring weet ik dat er daar twee voor nodig zijn.
  Als hetero vrouw heb ik nog weinig mannen gevonden die echt kunnen beminnen, dus eh, leuk dat verwijt aan de vrouw hier, maarre de de ‘Noordelijke’ man is ook geen casanova. Meer het type van:, Hé, wil je neuken?’ Nou daar krijg je weinig vrouwen mee in je bed.
  Sorry off topic, maar moest het even kwijt.

 4. @2
  En als socialist is het mij helaas bekend dat prostitutie (want daar hebben we het over met betrekking tot deze zogenoemde “grietjes”) nou ook weer niet zo’n vrije keuze is in verreweg de meeste gevallen.

 5. prostitutie is een keuze!

  dat klinkt wel heel liberaal, helemaal in lijn met de tijdgeest

 6. #3 Maakt niet uit dat het even offtopic is, want het is eigenlijk wel een leuk onderwerp, dus post ik ook even snel deze offtopic reactie. Inderdaad, voor leuke en lekkere seks heb je er twee nodig, maar zijn Nederlandse vrouwen dan zo passioneel? Niet echt vind ik als hetero-man. De Noordeuropese man is juist heel verlegen en schuchter als het op versieren aan komt in vergelijking met bijvoorbeeld Brazilianen of Surinamers. Dat komt voor een groot gedeelte ook omdat de Noordeuropese vrouw erg preuts en geremd is en de boot altijd afhoudt, terwijl er in andere landen een wat vrijere mentaliteit ten aanzien van relaties bestaat. Een vrouw moet het ook toestaan bemind te worden en als die man daartoe de kans niet krijgt, dan houdt de passie al snel op.

  #4 Natuurlijk worden er prostituees gedwongen in de seksindustire te werken, dat zal niemand ontkennen, maar de mate van dwang van kan nogal verschillen. Tussen de dwang in de vrouwenhandel door de georganiseerde criminaliteit, prostitutie om een drugsverswlaving te kunnen betalen of het wereldje van de zogenaamde ‘breezersletjes’ (als je pijpen voor een drankje onder ‘prostitutie’ laat vallen tenminste) bestaat nogal een groot verschil en ik denk dat er in het geval van Berlusconi net zoveel dwang in heeft gezeten als dat bij de zogenaamde ‘breezersletjes’ uit de Bijlmer het geval is. De vrouwen die naar de villa van Berlusconi gingen werden niet gedwongen, maar gelokt door de financiele (en misschien ook wel politieke) vooruitzichten.

 7. Italianen zijn gewoon geobsedeerd door kleding

  Koetsjie, Versatsjee, allemaal in het land van Silvio

  de politiek wil geen burka’s

  de paus wil geen regenjassen voor mannen

  het is gewoon een complot van de oot koetuur om iedere vrouw in een niemendalletje van “maar” twee mille te krijgen en iedere man in een handgemaakt pak met “Italiaanse snit” van een of ander duur stofje, zelfs als de man in kwestie een prosecco-pens heeft

  mama mia!

Reacties zijn gesloten.