Fulminerende Bosma bepaalt dat Marijnissen niet bij P&W mag komen

Moet het nóg gekker worden? Wanneer gaat de omroep zich nu eens niets van dat gebral van Wilders en co aantrekken? Zijn ze bang dat de subsidie minder wordt of wordt ingetrokken als ze niet doen wat de ‘gedoogpartner’ zegt? Wilders en co. laten geen moment voorbij gaan om te fulmineren dat de publieke omroep en eigenlijk alle pers en media ‘LINKS’ zijn. Uit angst hiervoor hebben P & W, toch al niet de meest linkse mensen van de VARA, besloten om maar te voldoen aan de eis van Bosma: ,,Als Marijnissen komt, dan kom ik niet.”

Het lijkt er op dat de angst al regeert in Hilversum. We hebben het op Krapuul al eens over Berlusconi gehad, ja die vieze oude man die het met hele jonge meisjes doet en zo goed als alle media in Italië beheerst. Gaan we daar in Nederland ook naar toe? Hallo, zeg, waar is het lef van deze mensen?

Mag zo’n Bosma, die zelf amper de geschiedenis kent en hiervan zijn eigen brakende versie heeft geschreven, komen fulmineren over dat Turkije vindt dat Rutte discrimineert, wat ook zo is! Laten we eerlijk zijn. Als je verschil en onderscheid maakt tussen groepen mensen, discrimineer je, daar is geen woord aan gelogen. Jan Marijnissen was uitgenodigd om te komen praten over het niet door gaan van het NHM, maar dat mocht niet van Bosma! En wat doen die lamlullen in Hilversum? Juist ze dansen naar de pijpen van Bosma en de PVV.

Ga zo door VARA! Dan bent u binnenkort de omroep van de PVV, maar ook dan zullen P&W weg moeten, want voldoen niet aan het profiel dat H&I cq. Geert en co. wensen. Ik vind het om te 😥

Mijn voorstel, al heel oud, is laat die Wilders maar onzin uitkramen met ‘zijn’ PVV fractiemensjes, maar je hoeft het toch niet op te schrijven of uit te zenden? Iedere keer als er van die hoek een wind of een boer komt is het NIEUWS! Laten we daar als mensen met gezond verstand eens mee stoppen. Ik wil hier in Nederland ook een actie voor ‘Herstel van het gezonde verstand’ (Rally to Restore Sanity)! Wie start de organisatie? Wie heeft ballen genoeg om de voortrekkersrol te nemen? Ik ben van de partij!

16 gedachten over “Fulminerende Bosma bepaalt dat Marijnissen niet bij P&W mag komen”

 1. “Aan tafel zit ook Jan Marijnissen, oud-fractieleider van de Socialistische Partij en één van de initiatiefnemers van het Nationaal Historisch Museum, waarvan het ontstaan vandaag door het kabinet-Rutte op de helling is gezet. We hadden hier ook graag ontvangen Martin Bosma, de partij-ideoloog van de PVV van Geert Wilders, maar die wilde alleen maar komen als we Jan Marijnissen af zouden bellen. Aangezien de redactie van Pauw en Witteman tot nu toe zelf bepaalt wie we hier uitnodigen, heeft hij helaas afgezien van de mogelijkheid om hier partijpropaganda te komen maken.” Is dat nou zoooo moeilijk?

 2. ik wist t wel, toen bosma kwam heb ik expres niet gekeken; bang dat ik het geslijm van P en W niet zou kunnen verdragen. Ik geloof dat dat een juiste inschatting was als ik dit zo lees.

  😥

 3. De PVV vindt niet alleen de pers & media links…ook rechters, onderzoekbureau’s etc. Eigenlijk iedereen die het niet met de grote blonde leider eens is behoort tot de verkwistende linkse kerk…je kent de verdere retoriek wel….

 4. Lees het zoals het hoort: ” Fulminerende Bosma bezigt mediaterreur…..om te beginnen….”

 5. @9, Keira, jij plaatst altijd prima artikelen. Blij dat ik ’s een keertje wat bedacht heb. 😆

 6. #11 Nexus, dank zit een beetje te 😳 maar ben wel blij met compliment 😎 Doe mijn best hè?

 7. P&W krijgt gedoogsteun van de PVV, zolang zij maar kritische mensen buiten de deur houden,

 8. PVV-ers zijn gewoon te laf om met tegenstanders in discussie te gaan. Hun rhetoriek blijft alleen overeind zo lang ze geen goed weerwoord en kritische vragen krijgen. Dat weten ze. Hero Brinkman is op TV gefileerd door Peter R. de Vries.

  De media zou gewoon moeten weigeren aan PVV eisen te voldoen. De PVV heeft hun harder nodig dan andersom.

Reacties zijn gesloten.