Fuck you Jörgen Raymann met je fucking ‘gezelligheid’

2014-12-20 Rayman en Joling

Dit was dus gisteren: Jörgen Raymann met iemand die niet alleen een breed en niet al te snugger publiek aanpraat dat alle Marokkanen stelen (lachuhhhh! #NOT) maar ook dat wat hem betreft mensen die oorlog en ellende ontvluchten (en volkomen getraumatiseerd als ze zijn van Diederik Samsom en kompanen te horen krijgen dat ze kunnen verrekken) de stront in kunnen zakken:

De grenzen moesten open omdat de EU dit belangrijk vond voor vrije handel en verkeer. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij overspoelt worden door een niet aflatende stroom immigranten die ons land veel geld kosten. Erger nog, beschermd worden door vluchtelingen advocatuur. Komende decennia hun ondermijnende acties kunnen voorbereiden en uitvoeren. Dood en doodeng! Het lijkt wel of wij meewerken aan onze eigen ondergang. Alsof wij verstikt worden door afspraken en verdragen, zonder dat wij voor onze veiligheid kunnen zorgen. Ik ga mij spullen inpakken voor optredens voor de komende dagen en maar is bespreken met het ouderenfonds of we ook niet met 5000 bejaarden de Tweede Kamer kunnen bestormen. Misschien dat er dan ook meer gedaan word voor de ouderen en eenzame ouderen in ons land.

(Bron.)

Zo helpt Jörgen Raymann mee de vijandigheid en het racisme jegens hen die iets minder geluk hadden dan hij en die goorlap van een mislukte volksartiest te bestendigen, weer een beetje meer salonfähig te maken voor zover dat nog kan in dit tokkie-kalifaat.
Ofwel weer eentje die ‘gesellig’ het nazisme in dit land faciliteert.
Wetende wat dat stuk ongeluk dat op die foto hierboven zo ‘gesellig’ staat te doen naast Raymann eruit kraamt aan vergif, moet ik ineens denken aan dit:

2014-12-   Brandende marokkaantjes

Kortom: fuck you Jörgen Raymann met je fucking ‘gezelligheid.’